zlot_Rybk 0 Napisano Maj 31, 2007 Czy moge ponownie zaczac brac tabletki antykoncepcyjne bez wizyty u lekarza?? Jestem za granica i sama sie nie dogadam tu u lekarza a wiec poprosilam znajoma aby mi przyslala tabletki ktore bralam wczesniej!! 3 grudnia tamtego roku przestalam brac!Bralam ok 9 miesiecy lecz mi sie skonczyly i teraz od lipca chcialabym zaczac znow brac te same tabletki czy moge?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlot_Rybk 0 Napisano Maj 31, 2007 Czy ktos moze mi odpowiedziec..Moze ktoras z was tez tak miala prosze o odp!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zen1979 Napisano Maj 31, 2007 Oczywiscie ze mozesz. Nie ma zadnych przeciwskazań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne ze mozesz Napisano Maj 31, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlot_Rybk 0 Napisano Maj 31, 2007 A czy wiesz moze jak one zaczna dzialac czy to tak jakbym brala pierwszy raz?? Obawiam sie troszke skutkow ubocznych bo wydaje mi sie ze najpierw powinnam byc sprawdzona przez gina!! Ale nie mam jak a w PL bede opiero w Pazdzierniku;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zen1979 Napisano Maj 31, 2007 Jesli zaczynasz brac te same co kiedys, to znaczy, ze juz kiedys bylas zbadane i wlasnie takie Ci przepisano. Czy wtedy mialas jakies skutki uboczne??? Nie wydaje mnie sie. To teraz tez ich miec nie bedziesz. Dzialaja tak samo. Zaczynasz brac w pierwszym dniu okresu i dzialaja zgodnie z celem - antykoncepcyjnie. NIe musisz sie martwic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach