Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jednak.

Prosba do faceta.rocznik1978

Polecane posty

Gość a jednak.

Faceciku, widze, ze juz wrociles. Wobec tego mozesz zajac sie nie dziecinada, jak to nazywasz na smietniku, ale powazna rzecza - zakonczeniem istotnej dla mnie sprawy? Uwazam, ze tak. I nie kasuj tego, bo zaloze nowy, zbyt mi zalezy na wyjasnieniu sytuacji. Jak juz tak reklamujesz TAMTEN topik, to weszlam i troche poczytalam. O tematyce sie nie rozpisuje, tylko o twojej osobie, twoich odzywkach i twoim zachowaniu. No i od ktorejsnastej strony z twoich "maili" zaczyna bic pogarda i chamstwo w stosunku do innych, a pocytuje sobie: "Zrozum skończona tempoto ze musiałbym być debilem żeby topie powtarzać rzeczy które tu były pisane. Jak ci się nie chce ich czytać to wypier.... (dokończ sobie sama)" - powtorzone kilka razy. Okreslasz rozmowcow jako ZALOSNYCH - wiele razy. "kolejna tępa pomarańcza, wyręczana w myśleniu, która na dodatek nie czytała innych stron i wylała tu swój bełkot" - w kilku wersjach. A ja bym chciala ci powiedziedc, ze nie ma ZADNEGO obowiazku czytania calosci topicu aby miec PRAWO sie wypowiedziec. Wiec twoje wulgaryzmy byly zbedne, az dziwne ze nie skumales, ze sa dziwne i nie na miejscu. "aż na wymioty sie robi od tego bełkotu tej tepoty" - to juz bylo... "O, ktoś cudem zrobił 20 lat temu maturę i teraz czuje się dumny" - tu pojechales nie do przyjecia, zero szacunku. i wielokrotnie powtarzasz rzeczy zupelnie nieistotne, np. o swojej pracy, czy wyksztalceniu, czy ignorowaniu pomaranczek, czego nb. i tak sie nie trzymales. Tak to powtarzasz, jakbys mial watpliwosci czy nie za cicho szczekasz. Otoz nie, szczekasz glosno, wszyscy juz slyszeli i o twojej nowej pracy od czerwca, i o aparacie itd. Jakis niewychowwany z ciebie rozmowca, ale za to nikt nie jest odpowiedzialny procz ciebie samego (chyba, ze wypada tu okazac ubolewanie dla twojej rodzicielki, ze nie byla wizjonerka i nie przewidziala, co moze wylezc z jej lona i nie zapobiegla temu..... ) Natomiast nie wiem na jakiej zasadzie oczekujesz, ze ktos bedzie dla ciebie mily i kulturalny, jezeli zaczynasz go przesadnie obrazac? Bo widzisz, wymagasz czegos od innych, to i inni moga wymagac od ciebie, a jesli uwazasz, ze nie moga, to nie jestes godnym "przeciwnikiem". Ja jestesm tego dobrym przykladem :D Przegladajac TAMTEN topik ani razu nie zauwazylam mojego nicku, ani nicku Krecika. Czy w koncu zechcesz to wyjasnic? Jezeli nie, posluze sie znow twoimi slowami, a co, tak latwo bylo ci je stosowac do innych, to teraz przyjmij je w stosunku do siebie. "Lepiej ty się pokuś dla odmiany o coś ambitniejszego "i wykaż mi to, czym tak zawzieci plujesz. "jesli nie potrafisz wykazać ...... (i uzasadnić) to jesteś tepy do potęgi, nie masz nic wartościowego do powiedzenia" itd, itp.

Gość aaaaaaaaajaaaaaaaa
weźcie może przejdźcie na maila a nie tu ciągle o tym wałkujecie... mailami prosimy, juz chyba wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tresci faktycznie wolgarne, ale mysle ze to nie powod by tak sie mscic na facecie. Pamietasz jukena i sposob w jaki on traktuje ludzi i jak sie do nich odnosi? teksty faceta sa niczym w porownaniu do miecha jakim zuca juken. Wiem mialy prawo zabolec cie te slowa, zwlaszcza jezeli byly skierowane bezposrednio do ciebie, ale czy jest sens drazyc dalej ten temat?

Gość a jednak.
Maile mnie nie interesuja. Publiczne bylo pomowienie, chce publicznego wyjasnienia. Nie czytaj, to chyba nie twoja sprawa?

Gość ojjj tak
to już się stało nudne

Gość Wezwijcie
PSYCHIATRĘ 😭 😭

Gość aaaaaaaaajaaaaaaaa
masz rację nie moja sprawa ale NIC INNEGO się nie dzieje tylko na każdym topiku, gdzie sie pojawiacie robicie OBOJE oborę... więc czy chcemy czy nie też jesteśmy w tę paranoję wplątani... a nie chcę, rzygać się już od tego chce... więc sobie powyjaśniajcie w mailach, a jeśli dojdziecie do jakiegoś clue wtedy dajcie oficjalne powiadomienie, jak to robią normalni ludzie...

Gość a dlaczego
ja z checia zobacze co ma do powiedzenia

Gość a jednak.
stylance, ja sie nie mszcze, tylko oczekuje wyjasnien. Nie pozwole mowic o mnie co komu slina na jezyk przyniesie - bez pokrycia. Jesli to ja jestem swirnieta, ok, ale niech facet udowodni, ze przesladuje go na topiku o tresci politycznej, ze zakladalam jakies topiki o nim, procz niniejszego, i ze wysylalam mu maile z wyzwiskami. Jesli nie, to swirniety jest on. JAk was nudzi, to idzcie i zajmijcie sie czyms ciekawszym, na pewno cos takiego macie w zyciu :)

Gość mam nadzieje facet
ze nie odpowiesz na to!!! nie daj sie po raz kolejny sprowokować i ciagnac ten temat...!

kogo nudzi obecna sytuacja wcale nie musi wchodzic na te topiki i wrzucac swoje 3 grosze. Nikt na sile nikomu nie kaze tu wchodzic. Do jednak--> ja juz sie chyba pogubilam w tym wszystkim, nie masz czarnego nika wiec czym sie przejmujesz nawet jezeli facet cos tam pisze do ciebie

tylko jeden post: Gdzie z kim nie pisałem zawsze ta psychopatka wklejała linki do moich wypowiedzi, które były ostrzejsze w słowach. Na zasadzie \"zobaczcie jaki on jest\". Nie raz się pakowała w moje rozmowy z innymi dając to. Ja tylko przypuszczam gdzie mogłem ją urazić jak była pomarańczą. Ona nadal mi nie odpowiedziała co ja jej złego zrobiłem. I np. po co było to ciegłe wklejanie. ps: podszywy może tylko udowodnić moderator. Wysyłanie maili (je pokasowałem i na koniec ostro odpisałem) - połączenia mogą sprawdzić tylko operatorzy netu. Podejrzewam ją, bo to ona ciągle jak mnie zobaczy robi to wklejanie. I kto inny mógł załozyć topik \"Wypowiedz szanującego się FACETA\" ? ? Ostatni mój wpis, szkoda czasu na kogoś tak niezrównoważonego emocjonalnie.

Gość do a jednak
dziewczyno czy jesteś zdrowa psychicznie czy masz obsesje ?

teraz to juz nie wiadomo ktore z nich jest swirniete,obrazac sie za pare slow uzytych do ogolu?Juken jezdzil po niektorych jak po szmacie i jakos zadnej nie przyszlo do glowy by w ten sposob sie mscic

Gość a jednak.
Facet, chyba nie wiesz, ze nazywajac mnie psychopatka i powatpiewajac w moje zdrowie psychiczne tylko na podstawie tego ze cos tam sobie "przypuszczales i podejrzewales" przeginasz. Jestem zdrowa. Nie, nic jeszcze nie jest wyjasnione. Ja nie obrazilam sie na faceta. Juken mogl sobie leciec jak po szmatach, wszyscy wiedzieli, ze to tylko poza. Natomiast 1978 przejal sie tym i walczy jak lew o ochlap miesa. Ja postepuje podobnie.

Gość jakoś tak
Moim zdaniem dziewczyna jest chora i to zdrowo . Nikt normalny nie zakłada tylu topików i nie poświeca komuś tyle czasu , bo został urażony . Kazdy z nas został kiedyś obrazony na kafe , gdyby , kazdy tak reagował jak by wyglądało kafe ?

Gość a jednak.
no dobra moge pojsc na pewne ustepstwa. Jezeli przeprosisz mnie publicznie i nazwiesz sie po imieniu dam ci spokoj w przeciwnym razie zapomnij o jakimkolwiek pojednaniu

Gość jakoś tak
dziewczyno lecz się ..............

Gość ja myslalam
ze to tylko zarty ale wy naprawde jestescie walnieci!!! skonczcie ta farsę!!!

Gość ktoras tam babka
a jednak....ty masz pierdolca SLYSZYSZ JESTES SZURNIETA to nie facet ma manie tylko ty jestes kretynką ,kobieto daj se siana..w realu tez koty drzesz oj dobrze ze tak klotliwej osoby nie znam

Dzisiaj dałeś wora \"facet\"......:classic_cool: Kobieta Cię bije. Nazwałem Cię ciotą ale cofam to bo co sobie poczytałem wręcz obraża cioty. Mazgaj i konfident. Byłem z ciekawości na \"śmietniku\" usuńcie to, tamto...ale luz Maile to stary ....... katastrofa

Gość facet pokazał że
jest madzejszy od ciebie , dziewczyno ośmieszasz się .

Gość nowy siemka
🖐️ kurcze facet ma nierowno pod sufitem, ale teraz jak to czytam to juz nie wiem ktore z nich bardziej, chyba ta kobieta :(

Gość a jednak.
Mowcie co chcecie, to moja osobista sprawa. wypoiwiedz z 17:40 nie jest moja.

Gość I niech on jej nie odpisuje
Facet78 - nie wdawaj się z pyskówki z głupią smarkólą. Zostaw tylko to co napisałes. !

Gość facet pokazał że
on przynajmniej jest czarny i wiadomo kiedy się wypowiada z nia to nikt nie wie

Gość hahahhihihgihahahhihihi
jestescie swietni-do poludnia to faceta nazywaliscie psycholem, teraz to ta kobieta zasluguje na lincz. Kurcze ja juz sie pogubilam. Nie stoje za nikim sa dorosli i zalatwia sprawe po swojemu

Gość hahahhihihgihahahhihihi
a jednak a co to za roznica czy twoje czy nie twoje, jak wszystkie sa tej samej tresci