Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonna

Witajcie przegrancy!!!! Co slychac u was ?

Polecane posty

Ja wlasnie jestem po zakupach z facetem, ktory obecnie mi sie podoba. Bylo super, caly dzien swietnie sie bawilam. Jutro jade z nim, jego mercem na wycieczke po Polsce. A wy co robicie? Ile juz tematow zalozyliscie o waszym przegranym zyciu? Juz dawno mowilam, ze by bylo wam lepiej gdybyscie patrzyli na kase, urode i wyksztalcenie. A tak przegrywacie!

coś mi uświadomiłaś 😡 nie założyłem jeszcze żadnego tematu o moim przegranym życiu :P Ja tam mogę patrzyć \"na kase, urode i wyksztalcenie.\" ale takie dziewczyny będą, nawet jak bym się odważył, uciekać... zresztą wszystkie inne też :classic_cool: zresztą kto tu przegrał życie aldonna? :classic_cool:

Gość szczesliwa niunia
Ja wlasnie jestem po zakupach z facetem, ktory obecnie mi sie podoba podoba ci sie ale twoim facetem jeszcze nie jest. wiec nic nie wygralas

a po co mi on na mojego faceta? myslisz ze jestem glupia ???????? boze, co za myslenie!!! Teraz mam problem bo mam bruneta na oku i blondyna i nie wiem ktorego wybrac. Chyba odrzuce jednego ,tego z gorsza propozcyja spedzenia wakacji. Jeden jedzie do Meksyku a drugi na Melediwy:( To i to fajne. Wiec teraz chyba wezme pod uwage klase samolotu i ilosc gwiazdek w hotelu ahhhh

Gość co za durna prowokacja
nikt w nia nie uwierzy

Boze czy tak trudno uwierzyc, ze ktos jedzie do Meksyku? Nie kaady spedza wakcje nad polskim morzem.

Gość dziecko wez sie w koncu do ...
odrabiania lekcji. za duzo godzin przed komputerem szkodzi twojemu rozumkowi. stad te fantazje

Gość jadzienka - wisienka
no to sie dziewczyna rozmarzyla. ludzie to jednak maja fantazje

No pewnie. Nikt z Polski nie lata po swiecie:) Tak sobie dalej wmawiajcie:P

Gość jadzienka - wisienka
idz ogladaj dobranocke. pozniej dam ci globus i palcem po mapie pojedziesz do tego meksyku

Gość ssssxxxx
zakompleksiona stara panna, ktora wskakuje do lozka pierszemu lepszemu facetowi

Gość aIdonnna
Jestem niezmiernie podekscytowana kiedy pod wieczór czuję dziwne swędzenie w mojej kakaowej dziurce. Wiem że w środku gromadzą się tłumy podekscytowanych owsików które tylko czekają aż włożę do środka mój paluszek i moim różowym tipsem z hologramem wyciągnę je wszystkie na zewnątrz. Natychmiast piszcząc z rozkoszy przenoszę je do otworu gębowego. Gdy tylko znajdą się w środku zaczynam je powoli połykać i gdy tak wijąc się przesuwają się wzdłuż mojego przełyku odczuwam nieopisaną rozkosz.

Gość =6785343344421292
siemano pustaku:D

Strasznie zazdroscicie innm ludziom. ehh to nie moja wina, ze wakacje spedzacie 5 km od waszej wioski:(:P

Gość =6785343344421292
a ty nawet z obory nocha nie wychylasz brudna łechto :D

Gość jasko---wedrowniczek
w supermarkecie kolo mnie jest taki dzial "Meksyk"gdzie sprzedaja zupki meksykanskie z proszku. Tam spedzesz wakacje? Suuuper. Bardzo ci zazdroszcze

Gość ale smieszna jestes
sama napsials,ze tu tematy zakladaj przegrancy,coz-zalozylas temat-wiec reszte sama sobie dopowiedz i wiesz jakbys byla taka szczesliwa to nie marnowal bys czasu na kaffe