Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhhhhj

CZY ODWAŻYLYBYSCIE SIE KUPIĆ SZAMPON B A R W A ??ZA TANI JEST..

Polecane posty

Gość a ja jestem do niczego
wiesz co, najlepszy szampon dla moich włosów to firmowy Elea: 1 l. za 1,70 zł. nic dodać, nic ująć.

Gość laeekss
no ja nie ..mi sie wydaje ze jest totalnym dnem kupowac takie taniochy:(

to źle ci się wydaje.

Gość rumianek1234
ja kupuję jakiś rumiankowy za 3 pln/litr i jest sto razy lepszy niż jakieś tam elseve czy inne pieroństwa

Gość jelesais
moj Tat chcial zaoszczedzic na szamponie.Kupi jakies g....cala rodzina sie po nim drapala. Nie ma co ryzykowac, jesli ktos ma wrazliwa skore glowy.

jeśli komuś pasuje bardziej tania rzecz niż droga, to nie ma sensu wydawać pieniędzy i cierpieć "bo tak wypada".

Gość sdfdfdf
za tani jest ..to badziew.

Gość używałam tego szamponu
dobry jest :) tyle że jest odpowiednio rozcieńczony, do tej ceny ;) i szybko się kończy, ale to w sumie i lepiej dla włosów, niż używać tych skoncentrowanych, droższych szamponów, za duże stężenie chemii też niszczy włosy ;) mnie tam pasuje ten szampon ale ulubiony to " Familijny " za 2,50 zł, włosy po nim fajne i skóra głowy bez problemów, zapach też ok, jedyny minus to mało estetyczne opakowanie :p ale z tym da się wytrzymać ;) chowam go w łazience - w szafce, żeby mi nikt tego do pralki nie wlał, zamiast płynu do płukania tkanin :D;)

Gość sdfdfdf
dobry>?za taka cene nic nie jest dobre.

Gość lklkllkkllklkl
gowno dasz , gowno masz....

Gość używałam tego szamponu
no tak, tani, bo do takiego np. szamponu Pantene doliczane są ogromne koszty reklamowe. Barwy, ani Familijnego nie reklamują, więc odpadają koszta związane z wielką kampanią reklamową :p

Gość Pentelllllka
A ja dalam za eyeliner 145zl, nie powiem jakiej firmy ale sie ciagnie jakby byl stary, nie moge nim oczu pomalowac, normalnie guma do zycia a termin przydatnosci ma do 2009.. Mialam kiedys tani za 30zl i byl super. Tak wiec, to nie jest prawda ze tanie sa do d*py, czasami sa nawet lepsze. Jesli chodzi o TEN szampon to kupilam kiedys rumiankowy i .. tym razem okazalo sie ze nie jest dobry.Po 2 tyg zrobily sie gluty.Lepiej wybrac cos drozszego.Ja uzywam 'hedenszolderZ' ;) z zielona herbata czy czymstam i jestem zadowolona bo wlosy sa miekkie i nie musze nakladac odzywki. Z tanich stosuje za to tzw "Wode brzozowa", kosztuje 7zl i dzieki niej nie mam lupiezu i wlosy sa mocniejsze:)

Gość widze
wiekszosc swoją wypowiedza udowadnia jak bardzo jest manipulowana przez wszystkie reklamy ;) ten szampon jest tani bo jest opakowany w tanią butelkę, i producent nie ładuje kasy w promocję kosmetyku przez co moze produkt sprzedawać taniej. Dla mnie ten szampon jest świetny, rozumiem że niektórym może nie podpasować ale żeby bać się kupić bo za tani? hehhe śmieszne ;)