Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fil.

No i Religa dorobił się w końcu raka

Polecane posty

Gość fil.

ciekawe kto z Was będzie następny :(

Gość wiecieCOO
tzn co mu jest bo nie slyszalam nic

Gość nuttka
zastanawia mnie jedno.. dzis operacja.. wycieli guza i juz wiedzą, ze pomyslna???? to czy pomyslna okaze sie wkrotce jak zabdają raka i zobacza czy nie ma przerzutow.. jak dla mnie cos tu nie tak

Gość NO WLASNIEEE
to co wyzej napisane.

Gość nuttka
czy to czasem nie taki chwyt ? teraz jak mu lekarze strajkują? to typowe w mediach no chyba ze tak się złożyło. Znałam panią ktora miała całe płuco wyciete.. miała since pod oczami..

sluchaj to przykre ze ma raka, ale ludzie ktorzy tak jaraja powinni sie z tym liczyc i Religa dobrze wie dlaczego tego raka ma. Ale wylize sie z tego mam taka nadzieje.

Gość fil.
wiem, że palił ( właśnie - paliŁ ? czy na pewno to już czas przeszły ? ) bardzo dużo, ok 2-ch paczek dziennie, ale zaskoczył mnie mechanizm " wypierania ", kiedy Religa, świadomy przecież i wykształcony lekarz powiedział, że to nie od palenia ten rak :o

Gość unijny europejczyk
nowoczesny i obywatelski chlop. on juz stary i czas sie wynosic. dla takich nie ma juz powoli miejsca w Unii. powinni ludzie w takim wieku juz sie powoli szykowac a nie budzet Unii narazac na straty. i szczesliwosc ogolna opozniac

Gość NO WLASNIEEE
Ludzie sa okrutni, uwazam ,ze ten temat nie powiniwn istniec! Dlaczego co niektorzy ciesza sie z czyjegos nieszczescia, ja osobiscie zycze Pr.Relidze szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Gość jajakak
Jak kardiolog może palić. Jestem zszokowana. To podważa w moich oczach cały jego autorytet jako lekarza.

moja kuzynka miala w wieku 4 latek wyciata nerke :( przezyla, zyje, jest zdrowa:) Bogu dzieki!

Gość nuttka
zanim kogos oceniasz od debili.. ja sama mam guza ok 3 cm na 3 cm jak Religa ale umiem mowic co mysle!!

jajakak glupoty piszesz, lekarz , ksiadz, nauczyciel ..to tylko ludzie. Ciekawa jestem jaki zawod ty wykonujesz

Fil----ktoś Ci już tu napisał,że na ten rodzaj raka chorują nawet małe dzieci.Palenie zwiększa możliwość zachorowania ale nie jest głowną przyczyną.

Gość żeczę unijnemu europejczykowi
raka płuc z przerzutami, a Relidze - zdrowia. Stary czy nie, uratował tylu ludzi i tyle rodzin, że taki unijny europejczyk zasługuje najwyżej na to, żeby temu staruszkowi buty lizać do połysku!

Gość miało być życzę
:)

Gość fil.
Nie rozumiem, dlaczego ten temat nie powinien istnieć, właśnie że trzeba takie przykłady nagłaśniać, może nałogowi palacze, chociaż niektórzy - dzięki temu się ocknął ! spadaj debilko na szczaw --> ciekawe, czy te dziewczynki nie były biernymi palaczami, np. przez swoich rodziców, bo rak płuc w 94 % przypadków spowodowany jest czynnym paleniem, reszta to pewnie przymusowi, bierni palacze

przestancie sie wyzywac! zachowujecie sie jak dzieci! Rak to tylko pojecie dla tych , ktorzy z ta choroba nie mieli nigdy do czynienia. Nie zycze nikomu zle, ale nie cierpie znieczulicy. Jak macie ranic kogos glupim pisaniem , to lepiej wcale.

Gość NO WLASNIEEE
Kochani nie dyskutujcie niech idioci co glupoty pisza zostana tu sami!! szkoda klawiatury!! A jeszce raz duzo zdrowia i powrotu szybkiego do domu dla PROFESORA RELIGI!

Gość zenkaa
ja nigdy nie palilam ,za to jem za duzo

Gość Ciekawe ...
jak długo czekal na miejsce , czy tak jak my zwykli smiertelnicy ?

to sobie zwiekszyl tym paleniem. raka roznie wybiera, kazdy moze miec pecha, ale po co jeszcze dodatkowo ryzykowac kopcac ile wlezie. A ze palil bardzo duzo to bylo wiadome od dawna

Gość rolnik z mokrej wsi.
a co macie przeciwko skorupiakom?

Tak to juz bywa, z drugiej strony on tylu ludziom uratowal zycie, ze zasluzyl na to. Nie mam osadzac.

Gość fil.
Nuttka, bardzo mi przykro. A na jakim etapie jesteś, już po badaniach histopatologicznych, czy dopiero czekasz na wyniki ? Rzeczywiście, Religa ma zapewnione błyskawiczne leczenie, dobrze się nim zajęli, dlatego myślę, że szybko wróci do zdrowia, mam tylko nadzieję, że już nie będzie palił.

Gość nuttka
mieszkał na śląsku a to dodatkowo obciąża nie tylko apalenie, konserwanty w pozywnieniu, ale i srodowisko.. na ślasku masę raków, guzów.. na płucach, tarczycy to ma co 2, jak nie co 3:O