Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fridaaaa

PRAWDA !!!1

Polecane posty

Gość fridaaaa

Wszyskie tabletki antykoncepcyjne to syf. Mam 10 letniego syna. Poj ego urodzeniu barałam róznego rodzaju tabletki, z któeych harmonett okazał sie ( dla mnie) najbradziej znosny. Potem przez 2 lata strałam sie o drugie dziecko i udało sie. Teraz lekarka przepisałam i yasmin, który biore od 3 miesiecy. I wiecie do co ???? Wszystko to syf, koszmar. Nigdy nie czułam sie tak komfortowo jak przed urodzeniem pierwszego dziecka i w czasie staran o drugie. Zero wstretnych tabletek. Wreszcie nic mi nie dolegało. Natura wiedziała jak to cały ten mechanizm urzadzic. Przy braniu jakichkolwiek taletek anty zawsze cos sie dzieje, zawsze cos jest nie tak. Jestem 7 miesiecy po urodzeniu dziecka i znow zaczełam brac taletki, o rany co za koszmar. Włosy mam suche jak papier. Prawi zero sluzu w pochwie. Nerwowa jestem okrutnie.

To taka wewnętrzna potrzeba wyżalenia się? ;) A ja mam potrzebę pochwalenia tabletek: Nic mi nigdy po nich nie było(Rigevidon,Cilest), nie miałam skutków ubocznych, nie odczuwam żadnego dyskomfortu, nie ograniczają mnie w żaden sposób. Nie mam warunków na posiadanie dziecka a dzięki tabletkom jestem zabezpieczona 24h/dobę, 7 dni w tygodniu. Poza tym tabletki sprawiły, że okres nie jest tak bolesny i obfity jak kiedyś. Nie mam żadnych problemów ze zdrowiem, wyniki mam dobre. Nie mam tabletkom nic do zarzucenia i polecam je jako wygodny i skuteczny środek antykoncepcyjny. No i wywewnętrzniłam się i ja:) Nie przegadamy się, Tobie akurat tabletki nie podpasowały, ja uważam je za coś wspaniałego... ale fajnie że na forum można się \"bezkarnie\" pożalić :D Pozdrawiam serdecznie

Gość Kasia juz dorosla
taa a pozniej na starosc problemy tylko z tego same sa. Wystarczy sie przyjzec wszystkim nowoczesnym krajom takim jak USA gdzie tabletki sa na porzadku dziennym i jak te kobiety na starosc wygladaja. Manipulowanie w nature hormonami nie moze sie pozytywnie skonczyc. To tak jak sportowiec ktory stosuje doping...na poczatku wszytsko ok i wspaniale a pozniej dopiero zaczynaja sie prawdziwe problemy niestety o tym ci zaden ginekolog nie powie bo on dzieki temu ma prace ze jest doradzca miedzy innymi od spraw antykoncepcji. Juz nie mowiac o przemysle antykoncecyjnym ktory sie na tym bogaci