Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agataTenis

bulimiczki bez wymiotów łączmy się!!!!

Polecane posty

Mam tera gorszy stan zaczynam wpadac w doła!oczywiscie teoretycznie umiem zyc sama ale jednak pragne kogos tylko w momencie kiedy ktos sie mna zainteresuje neir adze soebie z emocjami!och t amoja osobowosc cóz mam okres ze mnie nic nie cieszy mimo z emam swoja dzilanosc i cos robie w zyciu koncze studia to tyje i mam gorszy stan!piszcie jak wy sie odbijacie od tego rano wstaje i wcale nie amm ochoty sie usmiechną c

Gość unapalomalablanca
a to ty agata ping pong?

Gość mundrze gadam
ty masz solitera a nie bulimika

Gość kuzwa moglabys
pisac po ludzku :-o nie piszesz tego "na zywo" moze zanim to wyslesz przeczytaj co napisalas?

Gość ania.
agato. mam ten sam problem. mam bzika na punkcie jedzenia. wiem o jedzeniu wszystko- przeczytalam tombaka, wiem o diecie zgodnej z moa gr krwi, znam dietynielaczenia itp. i ostatni tydzien byl taki, ze nie jadlam prawie nic. a od wczoraj wyzerka taka, ze slow brak.teraz jest dopiero 8 rano, a ja juz zjadlam tyle, ze nawet jakbym napisala, to i tak nikt nie uwierzy. poza tym lubie sport. ale jak zaczne jesc, to nie chce mi sie cwiczyc i mam jeszcze wiekszego kaca moralnego. nic mi sie wtedy nie chce, czuje sie brudna.... 😭 wiem, ze mam jakis tam typ bulimii, bo mysle o jedzeniu ciagle, ale wymiotowac nie potrafie. nie umiem tez zaakceptowac swojej sylwetki -chcialabym byc chudsza. wrecz anorektycznie chuda. taki juz moj los. :( skad jestes agata?

hej Aniu pierwsyzraz spotkalm tka sam osobę jak ja ja pochodze z wojewodztwa swietokrzyskiego amm 24 lata!koncze studia i moje zycie jedzeniowe jest nieprzewidywalne jestem sportowcem mmw troch stresu oprocz tego brak faceta tyle lat pragne go a zdrugiej strony wydaje mis ei z enei bede umiec zyc i to jest straszn napisz cos os obie wymienimys ei moze gg albo mailem

Nie powiedzialabym, ze mam bulimie, ale na pewno problem z jedzeniem...Jem normalnie choc myslenie o tym co zjadlam, co powinnam a czego nie jesc nie opuszcza mnie. Bardzo czesto czuje sie winna mimo, iz nie jem chleba, nie pije kawy i herbaty, jem bardzo duzo warzyw i owocow i w ogole odzywiam sie super zdrowo. Codziennie zapisuje co zjadlam i panikuje jesli musze jesc na miescie, bo to oznacza dodatkowe kalorie. Chodze na silownie 5 razy w tygodniu i naprawde daje sobie niezly wycisk, mimo ze nosze rozmiar 36 kiedy patrze w lutro widze gruba osobe...W zeszlym roku schudla prawie 2 rozmiary i bylam zadowolona, teraz to juz nie wystarcza. Czuje, ze to juz jest obsesja, ktora nie pozwala mi zyc jak inni - moj humor uzalezniony jest od tego czy moje spodnie wydaja sie dostatecznie luzne danego dnia. Ciezko taz zyc...

Gość ania.
witam. ja mysle o jedzeniu nawet w kosciele, nieraz nie moge sie skupic na niczym innym. tez prowadze zdwowy tryb zycia: unikam ziemniakow, nie jem chleba- w ogole ograniczam weglowodany......a dzis mialam taki napad, ze mowiac szczerze juz mi sie odechciewa zyc........nic mi sie nie chce, jestem do niczego. tez mam 24 lata, nie mam feceta, bo jaki facet znioslby moje fanaberie jedzeniowe. nie mam juz sily pisac, jest mi niedobrze. nie wiem. ktos chyba powinien mnie kopnac niezle w d.....i powiedziec do sluchu. ja nie jestem az tak chuda jak Ty karmazynowa- rozmiar mam 40. agata, moze rzeczywiscie trzeba poszukac tego faceta. przy kims przy boku wstyd by nam bylo sie tak obsesyjnie obzerac.......tylko latwo powiedziec- znajdzmy faceta, nie? :P

Gość ania.
moj mail: tytan_sat@wp.pl

Gość xxxx....
hhehee cos w tym jest ze wiekszosc anorektyczek i bulimiczek nie moze znalezc albo utrzymac zwiazku z facetem loosers

Gość ania.
no, zebys wiedzial, ze czuje sie jak looser. 😭

xxxx tak jest ciezko jest znalezc druga osobę tylko ze ja tak naprawde wele osiagnelam w zyciu mam duoz sukcesow itp. a jednak dopadla mie choroba!!tes krajnosci sa straszne ja mam anjgorzej jak wpadne wciag tka jak teraz tydzien mam tragedia!jakmam jeden dzien na 2 tyg. to nic sie nie dzije ale ajkteraz to maskara

Gość ania.
hehe, ja mam egzamin z jezyka, tez odezwe sie jutro, ale pooooznym wieczorem. papa 🖐️