Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zurawinka

chce wymienić faceta

Polecane posty

obecny mnie już bardzo wnerwia i wiem ze nie wytrzymam z nim cale zycie :-( co tu robić? jestem z nim 2 lata i to nie takie proste odejść. A jak mnie nikt nie zechce?

Gość asiiaiaiaiaiaiiaa
poprostu odejdz.... co za problem? albo znajdz sobie innego i wtedy odejdz

Gość pRX
To kupisz se kota i zostaniesz stara panna

Gość nananananana
ja odeszlam po 7 latach i jestem szczesliwa...w czym problem?zycie ma sie jedno

ja juz wiem ze bedzie mnie przesladowac, przychodzic, dzwonic.... nie tak latwo odejsc od manipulatora ;-( boję się i nie chce być sama!

Gość vcxr
jak jestes dziewicą to masz duże szanse.Nawet jesli jestes stara.Gorzej jesli jesteś niedziewicą.Wtedy nawet mlody wiek nie pomoże

Gość cadcadc
jak masz rachunek to może ci zwrócą kasę lub wymienią

Gość hhasdlkhasldnmndlkash
zurawinko, chodzi ci o to, zeby byc z kimkolwiek? nie wazne, czy czujesz sie szczesliwa, czy nie? lepszy rydz, niz nic? oprocz siebie, krzywdzisz tez jego!

no właśnie nie jestem, ale tym to się akurat najmniej przejmuję! Faceci ktorzy żądają od kobiety dziewictwa a sami puszczaja sie na lewo i prawo mogą mnie najwyżej pocalować w tyłek :-P

no wlasnie nie chcę być z kimkolwiek, ale boję sie ze już nikgo innego nie znajdę oprocz \"kogokolwiek\"

Gość Elii
Zurawkinko - jak odejsc ? Poprostu, zwyczajnie - poweiedziec ze zwiazek nie spelnia twoich oczekiwan, ze masz go dosyc, ze denerwuje cie w nim to to i to i tamto. Mowisz ze bedzie cie przesladowal, dzwonil, przychodzil - nie odbieraj telefonow, nie otwieraj drzwi etc Jezeli mowisz ze wiezs ze nie wytrzymasz z nim calego zycia to lepiej skonczycz zwiazek teraz niz trawc w nim " bo kto mnie zechce". Spoko spoko - znajdzie sie facet ktory cie zechce i bedzie fajnym mezczyzna.

Gość Faceci...
"...mogą mnie najwyżej pocalować w tyłek" Jeśli ładny, zgrabny, to i tak to duża przyjemność. Hojna jesteś, skorzystamy :D

zurawinko - rozumiem. Nikt nie chce być sam i Ty też nie. Trudny wybór, ale rozważ, czy Ci nawet samej nie będzie fajniej niż z nim. Jeśli tak, to nie ma nad czym się zastanawiać, no ale jeżeli nie, to nie wiem... Moze porozglądaj się przedtem , czy nie ma gdzieś w pobliżu jakiegoś ewentualnego fajnego następcy?:O