Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dAGMA2007

ŚWINIE z nich!!!

Polecane posty

Gość dAGMA2007

tzn.z pracodawców:( ilu ludzi musi jeszcze wyjechać żeby zaczęli godnie płacić?!przecież to skandal żeby człowiek zarabiał 800zł! wiem,że większość tak żyje,ale kiedy to się zmieni?? mój rekord: potencjalny pracodawca zaoferował mi 600zł!!żenada... czy to się w końcu zmieni? mówią ,że w Polsce nie ma już rąk do pracy,niby pełno ogłoszeń ,że poszukują ludzi do pracy,ale co z tego skoro wciąż chcą by ludzie robili za półdarmo...;-(

ja wyjechalam... juz nic wiecej nie moge zrobic ... pozdrawiam... i glowa do gory

Gość jesli chcesz dobrze zarabiac
to sama zostan pracodawca proste🖐️

Gość oswiadczoww
walnij sie w dekiel, zostań pracodawcą płać po 10 000. qwa jaki głupi naród, głosujesz na socjalistów to masz równo, równo w dół...

Gość dAGMA2007
głupie gadanie...sama zostań pracodawacą.A to że niby takie proste tak? jasne,ludzie zarabiają po 800zł,na życie im nie starcza,ale skołują sobie ileś tam tysięcy na rozkręcenie firmy i sami zostaną pracodawcami...żałosne te Twoje rady.

Gość oswiadczoww
to zamknij twarz i do nauki. Osobiście nieznam osoby która zarabia tylko 800 zł, a znam i osoby zbierające towar namagazynie, wózkowych , prezesów itd... Może to dlatego że mieszkam w dużym mieście ? TO wyjedź do miasta. Głupie gderania, nie otworze firmy bo zarabiam 800 zł... A ktoś pracodawcom dał kiedyś ? Pewnie nakradli bo jakże inaczej....

a za zarabiam 800 zlotych i jakos zyje utrzymuje mieszkanie samochod i czasem sobie cos kupie nie jem mortadeli do obiadu. oczywiscie cieszylabym sie gdybym zarabiala 2x tyl;e ale i tak nie jest tragicznie.

Gość ja pierd....
Nie rozumiesz w ogóle tego co sie dzieje. To nie pracodwaca daje ci TYLKO 600 zł, ale państwo zabiera z Twojej pensji prawie połowę! Zarabiasz tak mało, bo z pensji biorą na ZUSy stury, podatki sratki choć w rzeczywistości nic tego nie masz! Niby ściągają Ci z pensji ubezp. zdrowotne ale spróbuj się dostać do lekarza! I żebyś nie myślała, że na ZUS to idzie na Twoją emeryturę - bo karmią mohery, które tam wybierają durnych polityków!

Gość dAGMA2007
nie mówię,że nakradki,ale może rodzice im na początek pomogli bo mieli z czego ,może odkładali na przyszłość dziecka w banku i póżniej dorosły już człowiek miał z czym startować...nie wiem.większość ludzi nie ma tego luksusu,że rodzice pomogą bo ich najzwyczjniej nie stać i taki młody człowiek zaczyna od zera! idzie do pracy gdzie mu proponują 8stów i jakie ma perspektywy na rozkręcenie biznesu?! nie mów mi bzdur,że nie znasz ludzi którzy tyle zarabiają bo znam osoby po studiach które zarabiają 1000 na rękę,studenci (ja np.jestem studentką)często gęsto nawet na tego tysiaka szans nie mają bo gdzie nie pójdziesz to proponują 800-900zł.jak by było tak dobrze jak twierdzisz to ludzie by nie wyjeżdzali masowo za chlebem!!!

Gość oswiadczoww
taaak ? dam ci 1300 na początek, praca biurowa, do pomocy. Co umiesz ? No słucham że 1300 to też zle....

Gość dAGMA2007
do ja pierd...---> wiem ,że ściągają z pensji bardzo dużo a ludzie w praktyce i tak gó**o z tego mają...to prawda:(

Gość dAGMA2007
skąd w Tobie tyle złości?! nie,1300 wg mnie to nie jest tak zle

Gość oswiadczoww
złości ? Wybacz ja tu ze świniami nie wyskakuje. Chętna ? Co możesz zaoferować ?

Gość dAGMA2007
a skad jesteś?

Gość oswiadczoww
wawa chcesz zarabiać czy jęczeć w wypizdówku jak ci źle i jacy wszyscy świnie ?