Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 19999

Kto mi pomoże w Accessie, zapłacę, pilne!

Polecane posty

Gość Monika 19999

Witam. Musze na jutro czyli sobotę zrobić pracę. Utworzyć bazę danych w Accessie, biuro podróży, klienci, wycieczki, i inne pierdółki. Czy jest ktoś kto byłby mi w stani pomóc? To ważne dla mnie. Mogę zapłacić. Myślę, że dla osoby która pracuje w bazie danych, nie będzie to dużym problemem, a ja jestem zielona. Proszę o odp

Mam wakacje :) więc się trochę nudzę ... Informatyki nie miałem przez rok ... ale myślę, że mógłbym Ci pomóc :) oczywiście za darmo :) Prześlij mi tylko na e-maila, dane do tej bazy danych ... grancias@o2.pl

Nie no nie rozumiem ... człowiek chciał pomóc a ta go olała ... zrób sobie to sama !!! Nie wiem jak można było przyjąć kogoś do firmy, bez podstawowej znajomości programów komputerowych :(

Gość Monika 19999
hej dzięki za pomoc, wlasnie Ci wysylam zadanie, wybacz ze nie odpisalam,a le musialam je przepisac na kompa, bo mam je zapisane w zeszycie. akurat w mojej firmie potrzebują ludzi ze znajomościa innych programow :) poza tym podstawy umiem, a to co nam gosc zadal na zjezdzie podstawami nie wiem czy mozna nazwac

Gość Monika 19999
ponawiam prosbę!!!!!!!! zadanie brzmi tak Piętnastu klientów skorzysta z biura podróży Itaka. Czterech z nich poleci na wycieczkę samolotową do Turcji, z czego tylko jeden na pobyt tygodniowy do hotelu o standardzie trzech gwiazdek. Pozostali udadzą się na pobyty 2 tygodniowe w różnych terminach do hoteli o standardzie 4 gwiazdek (biuro ofertuje w Turcji 7 hoteli z czego 5 o standardzie 4 gwiazdek z opcją All Inclusive, pozostałe 3 gwiazdki – śniadania i obiadokolacje). Pięciu z nich poleci na wycieczkę samolotową do Egiptu, z czego tylko dwóch na pobyt tygodniowy – jeden do hotelu 3 gwiazdki – jeden do hotelu 5 gwiazdek. Pozostali udadzą się na pobyty 2 tygodniowe w różnych terminach do hoteli o standardzie 4 gwiazdek (biuro oferuje w Egipcie 8 hoteli z czego 5 o standardzie 4 gwiazdek – dwa śniadania i obiadokolacje – trzy z opcją all inclusive, dwa hotele 5 gwiazdek z opcją all inclusive, pozostałe 3 gwiazdki – śniadania i obiadokolacje). Pięciu z nich poleci na wycieczkę samolotową do Tunezji, z czego tylko dwóch na pobyt tygodniowy – jeden do hotelu 3 gwiazdki – jeden do hotelu 5 gwiazdek. Pozostali udadzą się na pobyty 2 tygodniowe w różnych terminach do hoteli o standardzie 4 gwiazdek (biuro oferuje w Tunezji 7 hoteli z czego 4 o standardzie 4 gwiazdek – dwa śniadania i obiadokolacje – dwa z opcją all inclusive, dwa hotele 5 gwiazdek z opcją all inclusive, pozostałe 3 gwiazdki – śniadania i obiadokolacje). Jeden klient skorzysta z wycieczki autokarowej do Bułgarii, do hotelu o standardzie 4 gwiazdek – z wyżywieniem śniadania i obiadokolacje na pobyt 2 tygodniowy. (biuro oferuje w Bułgarii 5 hoteli z czego 2 o standardzie 4 gwiazdek – dwa śniadania i obiadokolacje, dwa hotele 5 gwiazdek z opcja all inclusive, pozostałe 3 gwiazdki – śniadania i obiadokolacje). 2. Wszyscy uczestnicy wycieczek samolotowych posiadają ubezpieczenie NW 3. Zakładamy, iż wszystkie wycieczki oferowane przez biuro podróży rozpoczynają się w maju, a kończą w sierpniu – wyjazdy w poniedziałki powroty w niedziele (zaczynamy od 2007-05-07 – cyklicznie co poniedziałek, pierwszy powrót 2007-05-13 – cyklicznie co niedziela) 4. W bazie danych biura podróży powinny znajdować się następujące dane dotyczące klientów: imię i nazwisko; data urodzenia; adres korespondencyjny – ulica, kod, miasto) 5. Każda oferta powinna zawierać numer i datę sprzedaży wycieczki 6. Cena wycieczek jest ustala indywidualnie – promocje, upusty 7. Utwórz kwerendę wybierającą, która pokaże uczestników (imię i nazwisko, kraj, hotel, datę wyjazdu, datę powrotu, cenę) – otrzymane dane przedstaw w formie raportu. troche jest nagmatwane, ale Ci co robili taka baze danych poradza sobie szybko