Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jaki

wózki

Polecane posty

Gość nie wiem jaki

dziewczyny wpisujcie jakie wózki mają wasze maluszki i czy jesteście z nich zadowolone. Niedługo urodzi się moje dziecko a ja ciągle nie wiem jaki wózek wybrać

Gość nie wiem jaki
up up

Gość nie wiem jaki
nikt nie poleca żadnego? :(

na glownej stronie wpisz wozki w wyszukiwarke..tematow sie otworzy pewno kilkadziesiat

Gość olila
ja polecam jakiś wygodny dla noworodka- żeby była duża, wygodna gondola, miękkie zawieszenie (najkepiej wahacze-dają mięciutką amortyzację) no i ze wzgl.na jakość chodników doże koła, żeby gładko pokonywać nierówności Ja osobiście wybrałam ROAN-a i jestem z niego bardzo zadowolona. Uważam,że lepszego wyboru nie mogłam dokonać :)

Gość mutsy
i tylko taki

Gość olila
moim zdaniem MUTSY jest o wiele ładniejszy od ROAN-a ale dużo droższy i ma mniejszą gondolę

Gość mutsy
może i ma mniejszą gondole ale dziecko się swobodnie w nim mieści no i rzeczywiście jest ładniejszy

Gość Nie podoba mi się
Mutsy ładniejszy od Roan?- nie sądzę. To już Quinny jest lepszy.

Gość mutsy
owszem zgadzam się że quinny jest ładny sama nie mogłam się zdecydować mutsy czy guinny

Gość a ja tam wole
quinny naprawde swietny polecam :)

Gość rewelacja ale jedno ALE
Quinny ma małą gondolę.

Gość nie wiem jaki
a ten quinny to jest ciężki wózek czy lekki?

Gość a ja polecam
bartatina clasic firmy jędroch- duża gondola. Albo roan marita

Gość olila
a ja i tak jestem za Roan-em (no albo Mutsy) bo przecież w pytaniu chodziło o wygodę dziecka a nie o to, który wózek jest teraz modny. Poza tym różnica w cenie to prawie 2000!

mialam tako, mutsy, buzza na 3 dni-kompletny niewypał :-o obecnie mam bebecar\'a

Gość agnes 78
ja z czystym sumieniem polecam implasta drivera 3x. moja córcia wyrosła z gondoli ale spacerówka jest super opbudowana i mozna rozłozyc ja zupełnie na płasko-rewelacja. koniecznie kupcie pompowane koła-moze troche cięższe, ale komfort jazdy super. Używany mozna kupić za 500-700 zł. Roan był moim pierwszym zakupem-porażka totalna, róznica w komforcie kolosalna a spacerówka wygląda beznadziejnie. Mutsy-gondola owszem , dla malutkiego wczesniaka na pierwsze miesiące-jest o dwa cm węższa nic w Implast i chyba o 5 od roana. To dużo. A o włożeniu dziecka 4 miesięcznego w spiworek nie mam mowy- Jak moja córka miała 4 miesiące (a nie jest specjalnie duża) to wsadziłam ją do mutsy i właściwie to ją tam wcisnęłam. To juz roan fajniejszy, tylko ta waga i nieporęczność- jak ktoś ma domek to super.

Gość olila
Roan ma spacerówkę faktycznie paskudną a do tego beznadziejnie wykonaną- rurki ledwo osłonięte materiałem- maleństwo łatwo może nabić sobie guza :( Dlatego właśnie sprzedaję wózek i kupuję porządną spacerówkę Ale jeżeli chodzi o wersję głęboką to będę się upierać przy ROANIE

Gość justaaaaaaaaaaaa
a ja polecam jane nomad z gondolą i fotelikiem