Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLOW

rocznik 1987-łączmy się!!!

Polecane posty

Gość SLOW

otwieram nowy topic dla rocznika 1987:) są tu osoby z 87'? co porabiacie,jak żyjecie? zapraszam!

Gość POZDRAWIAMY
POZDRAFIAMY Z ANGLII !!!!

Gość SLOW
ooo pierwszy wpis...szkoda,że musieliście uciekać z tego kraju:( ale nie dziwię się!!! pozdrawiam

Gość SLOW
a co porabiasz?

fajnie macie! też bym chciała wyjechać z tego kraju! byłam w irlandii ale wrocilam i teraz zaluje

Gość SLOW
a dlaczego wróciłaś? czy tam jest naprawdę taki high life jak wszyscy twierdzą?

Gość SLOW
ja pracuję ,ale dorywczo,jakieś promocje i inne takie.studiuję

wrocilam gdyz szlam na studia. bylam tam prawie 2 mies i ostro pracowalam. kaska jest niewąska ale coz. wrocilam i zaczelam studia i mialam znow wyjechac ale nie wypalilo. powodem tez mojego przyjazdu bylo to ze moj facet był w wojsku i przeniesli go blizej i moglismy sie w koncu widywac. troche zaluje bo moglam go pozniej sciagnac. mam w irlandii rodzinke i oni zalatwili mi wyjazd a pozniej mnie juz nie chcieli a w ciemno to boje sie wyjechac. no cóz widocznie tak musialo byc.

a zycie to jest tam SUPER!!! kazdy na luzaka. zyja chwila i stac ich na wszystko. tam gdzie bylam ludzie naprawde spoczko. kraj naprawde piekny i polecam kto ma mozliwosc wyjazdu niech sie nawet nie zastanawia. sama nawet mysle teraz o wyjezdzie i zapewne za jakiis mies napisze z irlandii

Gość SLOW
hmm...ja tez planuję wyjazd,ale nie wiem czy to wypali.tzn.jak już to na drugim roku wezmę dziekankę,jeszcze nie wiem.jak coś to też wyjadę z moim facetem..troche się boję

mam pytanko do Ciebie SLOW, a mianowicie jak mam dodac ten temat do moich ulubionych, wiesz moze????

Gość SLOW
może ja też sie zdecyduje skoro tak zachwalasz:)

Gość SLOW
wiesz co,nie ma pojęcia,też chciałam dodać,ale...no nie umiem no...:)

a gdzie chcesz wyjechac? najlepiej to jechac w 4 wtedy koszta sa mniejsze np.za mieszkanie. jedz tutaj nie ma przyszlosci a jak pojedziesz to juz zostaniesz. mi strasznie zawrocila w glowie ta irlandia i ciagnie mnie tam bardzo. tylko szkoda mi znajomych opuszczac, ale znajomi mi kaski nie dadza a bez tej kaski to nic nie ma!!!

szkoda bo pozniej bedziemy szukac na ostatniej stronie! chyba ze nie zaniedbamy topika

Gość SLOW
wiem,ale trochę strach tak do obcego kraju,a jak by coś nie wypaliło to jest problem. a tak poza tym to słyszałąm ,ze tam już Polaków biją bo im pracę zabieramy\:(

bierz dziekanke i jedz smialo!!! ja zrezygnowalam ze studiow i tez jade! tylko jeszcze musze troszke zostac i kaski uzbierac na poczatek

wiesz zalezy gdzie trafisz! byc moze i tak jest. za bardzo rozreklamowali ta irlandie i kazdy sie tam rwie ale warto zarezykowac. jak by w najgorszym wypadku nie wypalilo to mozesz wykupic bilet powrotny od razu i za miesiac wrocic ale nie sadze zeby tak bylo. jak chcesz znalesc prace to znajdziesz. wiem sama po sobie jak bylam choc ja mialam zalatwiona prace ale widzialam co sie dzieje. na poczatku wiadomo nie bedziesz menagerem gdzies ale mozna do tego dojsc. a jaki Twoj poziom angielskiego?

sa tanie linie lotnicze i jak wykupisz bilet ze 3 mies wczesniej to zaplacisz grosze. ja w dwie strony zaplacilam 120 zł cos takiego

zeby dodac temat do ulubionych klikasz sobie na taki + (plusik ) w liscie tematow, ktory znajduje sie tuż za autorem topicu :P a tak w ogole to nie uwazacie ze lepiej sobie dodac strone do ulubionych w przegladarce ? :> @ Slow - co studiujesz i gdzie ?

dzieki serdeczne. nie moge dac do ulubionych w przegladarce bo jak szef przyjedzie i wejdzie na kompa to powie ze nic nie robie tylko siedze i sie obijam :-) niestety

Gość SLOW
ja studiuję dziennikarstwo w wyższej szkole zarządzania edukacja!