Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perkaty nos

CZY MA KTOŚ Z WAS ZADARTY NOS??JAK WAM SIE Z TYM ZYJE??TO MOJ WIELKI KOMPLEKS

Polecane posty

Gość perkaty nos

mam nos jak skocznia naraciarska:) jejku jak ja nienawidze zadartych nosków:(

Gość lepiej mieć zadarty
niz haczykowaty, orli itp. :o

Gość perkaty nos
a jaki top jest haczykowaty?:)

Gość mam zadartego kinola
i w sumie nie wiem czy mi przeszkadza, móglby być trochę węższy. Przeżyje, za to nie mogę się pogodzić z mały biustem - to jest mój kompleks

Gość podbijam
zadarte noski sa slodkie, mi sie podobaja takie male i lekko zadarte uwazam, ze sa urocze;) niewie jaki ty masz, ale zadarte noski naprawde sa ladne ja nie mam zadartego noska, ale mam maly biust AA🌼

do autorki rozbawilas mnie do łez, bo myslalam ze to tylko ja mowie \"\'nos jak skocznia narciarska\" taki mam i bardzo go lubie

Gość GFHGHF
haha nie tylko ty tam mówisz:):) poprostu jest podobny do skoczni narcierskiej :)małysz tez ma zadarty apropos:)

Gość mex.
ja mam zadarty. ale tak totalnie. i nie uważam, że to wygląda słodko. zawsze myślałam, że tylko mnie tak pokarało, że mam taki nosek:P i tak kij, że czasami ktoś się do mnie przyczepi, że wyglądam jak Pigi :D zawsze się z tego śmieję :D macie jakieś zdjęcia swoich nosów? :D:D

Gość kasia2345
ja mam zadarty ale mi to jakos nie przeszkadza , jest maly i calkiem go lubie ;)

Gość ugfug
tez mam zadarty... :) i małe piersi

Gość asdnmjkgdf
ja tez mam i zyje mi sie z tym dobrze :D zadarty to jeszcze nic dobrze ze nie garbaty

Ja mam wielką kluchę,mój welki kompleks,większy nawet niż małe cycki :P

Gość a ja mam i zadarty nos
i male piersi. Do nosa się przyzwyczaiłam ale z rozmiarem moich piersi się chyba nigdy nie pogodzę

Gość a ja mam i zadarty nos
a co do tego nosa to wole ten mój zadarty niż garbaty. Moja kumpela taki ma i wyglada przez to tak srogo, mi nos ponoć daje zawadiacki wygląd.

Gość mex.
no to taka jedna w szkole ma nie dość, że garbaty, to jeszcze krzywy [ w sensie, że się tak \"wygina\" w prawo ] a czepia się mnie. :D ja tam nie lubię swojego nosa i to mój kompleks. a cycki to ja mam za duże... :P

Gość karolinka77767
Nienawidze tych dziurek na wierzchu... zaden makijaz nie pomaga. da sie to skorygowac? czy tez macie wrazenie, ze wygladacie jak.. swinie? ..

Gość ja mam zadary ale tak
umiarkowanie i w sumie lubie swoj nos:-) wrzuccie fotki swoich noskow

Gość Sarahss
Nie lubie swojego nosa. Nie lubie tego swinskiego wyrazu twarzy. Nie podoba mi sie. Chce, zeby byl normalny. Ale cale zycie bede musiala z nim przezyc. Zalamka.

Gość Klaudyska
ja mam zadarty nos ale nie wyglada az tak zle przyzwyczailam sie juz do niego i jest ok :)wiekszosc ludzi twierdzi ze zadarte noski sa seksowne i to mnie jakos trzyma i wtedy nie zalamuje sie moim nosem :))

Gość fizz99
zadarte nosy niestety często wyglądaja nieszczególnie. lepiej mieć wielki. przynajmniej można go zoperować, a z zadartym to chyba nie da sie nic zrobić. mam koleżankę z zadartym nosem i uwagi( za jej plecami zazwyczaj) ze wygląda jak prosię są nagminne

Gość mikolina554
a może istnieje jakaś zależność pomiędzy zadartym nosekiem a małym biustem? ... :)

Gość mikolina554
i czy kojarzycie jakaś modelkę/fotomodelkę z zadartym nosem ?

Gość JOJO P
Wezcie sie nieprzejmujcie podobno 67% ludzi z zadartym nosem ma wiecej szczescia niz 67% ludzi z normalnym nosem jest to zbadane naukowo

Gość wielka krokiew
Ale masz problem dziewczyno! Ja oddałabym wszystko za mały, zadarty nos jak skocznia narciarska! To jest najładniejszy kształt nosa! Zamierzam wywalić kilka tysięcy złotych, żeby mieć właśnie taki nos. Lepiej mieć nos jak Wielka Krokiew niż taki jak ja, wysoki i garbaty niczym Giewont.

Gość alishiaa
Hej, zadarty nos nie jest brzydki! Co innego jak nos jest szeroki albo haczykowaty. A z resztą, każdy nos ma w sobie jakiś urok. Sama mam śmieszny nos bo jest zadarty i trochę szeroki. Na dodatek trochę przekrzywiony na prawo. xD Na prawdę i lubię go taki jaki jest. :) Nie martwcie się nosami.

Gość adsqwe
Mam słabość do dziewczyn z zadartyn noskiem !!!! KOCHAM KOCHAM KOCHAM I MÓGŁBYM SIĘ W TAKIEJ ZAKOCHAĆ OD RAZU !!! :)