Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 78kcd

FACET LUBI ZDOBYWAĆ ? KIEDY SIĘ PODDAJE ?

Polecane posty

Gość 78kcd

Sprawa jest prosta, spotykalam sie z kims, bylo milo, zaagazowalismy sie, nie poszlam z nim do lozka i od tamtej pory rezygnacja z jego strony. Niby takie wziecie na dziewice, niedostepne, nie chodzace do lozka z kazdym, a tu prosze...

Gość bo ja juz nie jestes dziewica
to nie ma nic gorszego niz baba co innym dawala a mi nie da bo nagle jej przyszla mysl by zgrywac niedostepna. Pozatym pewnie chcial cie tylko do lozka :O.

Gość 78kcd
Jestem dziwica.

Gość bo ja juz nie jestes dziewica
no to chcial cie tylko zaliczyc, szukal laski zeby sie zabawic, nie myslam o tobie powaznie.

Gość 78kcd
W takim razie czy KAZDY facet jesli mu zalezy to uszanuje to ze kobieta ktora wczesniej z nikim nie spala potrzebuje troche wiecej czasu ?

Gość 78kcd
podnosze

Gość 65u7i8
U mnie bylo to samo. Tez nic chialam isc z nim do lozka i odszedl:D i dobrze. Niech spada!!:D

Gość fghfggv
nie kazdy. ja marze o tym ze poznam dziewice z ktora spedze reszte zycia (sam mialem 1 partnerke, ale po 3 latach zwiazek neiwypalil :( ) jednak nie jest to konieczne aby miala blonke, jak sie nie puszcza i nie jest szmata to moze byc juz wybolcowana . sam sie do seksu tez nie spiesze, minimum 2-3 miesiace randek (powaznie) a mam 26 lat. tak wiec trafiasz po prostu na idiotow, badz cierpliwa a znajdziesz w koncu kogos kto ciebie doceni i to, ze szanujesz siebie i nie qurwisz na lewo i prawo :) dla mnie bylabys skarbem, dla innych ciezarem. sama zdecyduj - czyu zalezy ci na prawdziwym mezczyznie, czy na takim ktory spotyka sie z laskami aby je tylko wyruchac.

Gość ja nie moge
wiec naprawde myslisz, ze ludzie wiaza sie ze soba tylko ze wzgledu na dziewictwo lub jego brak?? bez sensu...