Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc...

czy to normalne?

Polecane posty

Gość ccc...

pare miesiecy temu poznalam fajnego chlopaka . Rozmawiamy codziennie ale dwie rzeczy mnie denerwuja . Zawsze kiedy prosi mnie o przeslanie zdjecia mowi , ze sa bardzo ladne , ze podobaja mu sie i tyle czy nie moze po prostu powiedziec ze ladnie wygladam , ze podobam mu sie tak w formie osobowej a nie ogolnie. Troche wydaje mi sie to dretwe. A druga rzecz kobiety lubia kiedy faceci potrafia powiedziec mily komplement. Nie jestem prozna i nie uwazam sie za miss ale byloby mi po prostu milo gdyby zamiast bardzo ladne fotki powiedzial bardzo ladnie wyszlas . Brzmi o wiele bardziej osobiscie. Druga rzecz jest fajnym chlopakiem , zaden tam lovelas , ciezko pracuje i lubi to robic ale wydaje mi sie ze czesto mowi o tym jaki to samochod zamierza kupic lub wlasnie kupil nowa komorke. Nie wiem jak to traktowac niby akurat to zdarzylo mu sie wciagu dnia tzn ma plany kupna samochodu , do tego siadla mu komorka i zakupil nowa . Ale czasem odnosze wrazenie ze chcialby mnie zdobyc tym samochodem czy telefonami pokazujac jak on to dobrze zarabia , jaki jest obrotny itp . Z jednej strony tak to czuje a zdrugiej moze on taki jest . Dodam , ze to dorolsy facet . CZy to jest normalne czy ja przesadzam ?

Gość ccc...
myslicie ze przesadzam ?

Gość izabel1
no w sumie nic zlego ci nie mowi , mowi ogolnie bo nie jestescie ani para znacie sie krotko wiec tak jest chyba na miejscu

Gość dedo82
witam:) Może on mówi o tych zakupach dlatego ze jeszcze nie znacie sie dobrze i chce że tak powiem zwiększyć swoją wartość w Twoich oczach bo niektórzy gości myślą że laski lecą na takie rzeczy:) a odnośnie fotek to niektórzy goście mają na tym punkcie hopla np moj vbrat zajmuje sie fotografowaniem i jakiego byś mu zdjęcia nie pokazała to własnie tak je ocenia:) Nie martw się na zapas:) Pozdrawiam Aga

Gość ccc...
dedo dzieki za wpis.. tzn mysle ze moze byc tak jak piszesz i wlasnie czuje , ze przez to mowienie o samochodach i komorkach chce zwiekszyc swoja wartosc w moich oczach. tylko akurat na mnie az tak bardzo to nie dziala wazniejsze jest dla mnie to jak sie zachowuje wobec mnie , czy ma szacunek do kobiet itp .oczywiscie ciesze sie ze jest obrotny bo to przydaje sie w zyciu ale prze takie gadanie nie moge go rozgryzc. co do fotek to hopla raczej nie ma ale za kazdym razem kiedy wysylam mowi mi , ze sa bardzo ladne niby nie powinnam sie czepiac, a jednak wolalabym , zeby inaczej to powiedzial( kobiety wiedza o co chodzi)

Gość rowenta
dobrze mówisz ccc :) ja mam podobne podejście z facetami,tylko ze moj akurat mwoi mi komplementy a ja zawsze zaprzeczam :) co do chwalenia się komórkami i samochodami...myslę ze faceci poprostu tacy są ... nie chwali się ale w jakiś sposób nie wiem jak to nazwać chcą "podnieść "swój status. Z oświadczenia mogę powiedzieć tyle ze mój facet zarabia naprawdę dobrze a ma najbardziej obskórny telefon jaki istnieje,nie wynika to ze skąpstwa ,nie jest poprostu gadżeciażem;) Mowi mi o pieniadach chyba po to zebym poczuła sie bezpiecznie a niepo to by się chwalić :) A wracajac do zdjec moze wstydzi się jjeszcze tak "osobowo"do Ciebie zwrócić,bo moze noie wie c do niego czuyjesz

Gość ccc...
heh rowenta z tymi zdjeciami tez tak sobie pomyslalam a wlasciwie odczulam ale mam porownanie z innym facetem i to moze przez to . Dawno temu kiedy pewnien gosc zobaczyl moje zdjecie powiedzial, ze wygladam ladnie , potem juz codziennie komplementowal , a wiadomo kobieta kwitnie , nie ukrywajmy jest to bardzo mile. Kurcze zabrzmialo , ze zadzieram nosa ale naprawde tak nie jest , ja daze tylko do tego , ze lubimy kiedy faceci mowia nam takie rzeczy . a jesli chodzi o fury i komory myslicie ze nie powinnam sie martwic , ze to materialista? Pare dni temu rozmawialismy cos o pieniadzach i powiedzial mi , ze on nie jest skory do placenia czegos co za chwile moze sie rozlecieciec , on zaplaci kiedy bedzie wiedzial , ze to cos bylo warte tego pieniadza.Poza tym czesto powtarza , ze nic nie ma dzisiaj za darmo ( to prawda ale tak sobie mysle czy jesli bylibysmy razem kiedys nie bedzie mi wypominal lub jesli cos podaruje bede musiala sie odwdzieczyc ) czyli podarowanie czegos interesowownie ?

Gość rowenta
:) he he az trudno mi uwiezrzyc ze tak podobnie do mnie myślisz :) ja tez się czasem zastanawiam i czasem jest mi naprawdę głupio jak on za coś płaci...z drugiej strony pomyśl - gdyby nie chciał to by nie kupił ,nie podarował prawda? a Ty pracujesz ,czy jeszce studiujesz lub uczysz się? powiem Ci ,że ja też mam czasem jakieś schizy z tego powodu,że on np . coś zalanował i zapłacił za to.Nie wiem ale nie najlepiej się z tym czyuje ale z dugiej strony wiem ze dla niego to duza przyjemnosc wyjazd ze mną (mowiac nieskromnie) a pieniadze nie sa dla niego problemem...ja jeszcze stuiuje i on wie ze ja kasy za bardzo nie mam.Kurcze z ta kasa to zawsze jakoś tak dziwnie wychodzi...

Gość moja wątroba ma kaszel
ja natomiast w celu zwiększenia swojej wartości w oczach potencjalnej mojej samicy wykaładam już na pierwszej randcę mój stosunek do katolickiej nauki społecznej jak również chwalę się przeczytanymi dziełami J. Dobraczyńskiego....

Gość haniulkaaa
A może na żywo niech Cię zobaczy? :P

Gość lolok
tak

Gość no nie wiem.......
urzekla mnie twoja historia... ale o co w niej biega? :O

Gość ccc...
rowenta studiuje i jednoczesnie pracuje ale marne zarobki:( zyje od pierwszego do pierwszego o odlozeniu czegos nie ma mowy... natomiast on na brak pieniedzy nie moze narzekac dobrze zarabia i chetnie wyda dla mnie kase na cos . Ledwo sie znamy a on niemal na sile chcial mi zrobic prezent na urodziny. Wyobrazasz sobie jak mnie glupio bylo , przeciez ani para z nas a on tak chetnie kupilby dla mnie cos. Kiedys ni stad ni zowad pyta sie mnie co ma dla mnie kupic ja na to , ze nic oczywiscie bo czulabym sie conajmniej glupio , on jakby posmutnial , autentycznie zrobilo mu sie smutno , ze mu odmowilam . I faktycznie widac ze sprawia mu to przyjemnosc a znowu czasem sie naslucham ze on nie wyda kase na cos co zaraz sie rozleci ( chodzilo o jakas chyba czesc do samochodu) , ze nie ma nic za darmo itp

Gość jupiter1
bo dzisiaj nie ma nic za darmo prawde powiedzial

Gość pan
normalne

Gość bi...
wiesz mialam kiedys podbnie rozmawialam z gosciem prze gg wymiana fotek i tez mowil ze zdjecia bardzo ladne dopoki nie zobaczylismy sie na zywo potem juz tylko mowil o mnie , ze jestem sliczna:)

Gość pan
daj mu czas poznajcie sie lepiej