Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcik..

pomozcie.........

Polecane posty

Gość olcik..

mam chłopaka z ktorym che sie kochać ...i mam pytania.... 1.czy jak bysmy sie kochalli w publicznej toalecie to by ogło sie coś stać.... 2.czy jak on juz sie kochał a ja nie to dobrze czy źle...?? 3.czy jak on by mi przebijał błone to by mnie to boliało i czy by leciała krew....jesli tak to bym sie pobrudziła czy nie .,?? jak bys my sie kochali w toalecie publicznej... prosze odpowiedzcie mi na te pytania wazne to dla mnie jest....pliska

Gość doda-ajj
jaja sobie robisz??

Gość olcik..
nie robie sobie zadnych jaj mowie.....naprawde jestem załamana nikt mi nie chce odpowiedzieć....a wazne to dla mnie jest..prosze was odp...

Gość doda-ajj
po co wogóle ludzie robia prowokacje-jakie to głębokie doprawdy-para nastolatków z chipsami w rękach ma pewnie ucieche...

Gość wiedzma_wroc
co wy chcecie,jak dzieci nie maja wolnej chaty ,a tak im sie do seksu spieszy to nawet kibel dobry:/

Gość olcik..
prosiłam o pommoc a o toalete do dałam taki przykład...chociaz bym chciała to zrobić tak szalonno :(

Gość doda-ajj
stracic dziewictwo w kilu ok ok świetnienie ma jak szaleć!!

a moze w gabunecie dyrektora szkoly? jeszcze ciekawiej bedzie jak on bedzie w srodku... :D dziecinko..zastanow sie co piszesz... i zrezygnuj z dalszych glupiotkich pomyslow...

Gość olcik..
ale ja mowie na serioo:( ja prosze o pomoc a nie o to abyscie sie wyzywali na mnie

olcik... toaleta?!!!to jest najpiekniejsza chwila w zyciu kobiety(jesli jest przy niej wlasciwy mezczyzna) i chyba nie warto przezywac jej byle jak... Twoj facet spal juz z innymi...upewnij sie co do niego, zebys nie byla jedna z wielu.. To czy bedzie krew zalezy od budowy Twojej błony. Nawet jesli to przeciez nie cale wiadro;-) przemysl to dobrze bo to bedzie rzutowac na cale Twoje zycie.pozdrawiam

Gość restauracja
Wiesz co , pierwszy raz to ja bym raczej polecała w wygodnej, odprężającej pozycji. A później - jak musisz w kiblu, to rób w kiblu - ja bym w kiblu sie nigdy nie kochała, bo tam ludzie szczają, czasem ktos sie po pijaku zjeje na klapę , czasem na podłogę , gówna, smród, zadna to dla mnie sceneria do seksu. pytanie drugie / wszystko jedno, czy obydwoje juz się kochaliscie , czy nie, po prostu bedziesz mniej doświadczona i bardziej spieta byc może trzecie - mogłoby zabolec , raczej zaboli, krew tez moze popłynąć , różnie to bywa, u mnie było to pare kropelek i ból dosć odczuwalny, ogólnie pierwszy raz nie należał do najprzyjemniejszych, to był mój najgorszy seks pod wzgledem fizjologicznym, za to pod względem emocjonalnym bardzo fajny

Gość doda-ajj
a kto Cię wyzywa?? poprostu strzeliłaś z toaletą jak łysy warkoczem...tak nie wolno!! jeśli zrobisz to za wczesnie-bedziesz załowała,i pomyśl-wolisz kochać sie z meżczyzną przy świecach czy przy kims sikającym w boksie obok-heloo!! troche szcunku dla kobiecosci!!