Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hrrabbina

czy on ze mną wytrzyma..Nie toleruje seksu oralnego!?

Polecane posty

Gość Hrrabbina

Mój mezczyzna od podand dwóch lat mnie do tego namawia ale ja się nie przekonam..Widze że coraz bardziej mu to ciąży.....Nie próbujcie mnie namawiać na ten rodzaj miłosci bo nie oto mi chodzi ja sie nei przekonam...Pytam tylko czy mój facet wytrzyma bez tego rodzaju seksu czy wkoncu odeidzie?

Gość ciesz sie ze te dwa lata
wytrzymal :o

Gość ja bym odszedl

Gość ciesz sie ze te dwa lata
a ty lubisz, jak cie facet lize po cipce? skoro wiesz, jakie to mile, to zrob dla niego to samo.

Gość hhrabinna
Właśnie nie absolutnie nie lubie i w ógle mnie to nie kreci..Zarówno robienie jemu jak i pieszczenie tych moeisc u mnie przez niego!

jestem juz 20 lat ze swoja zona, i raz czy dwa pocalowala mnie w ptaka, i jakos zyjemy. Ja natomiast caluje ja w pipkie po kazdym kochaniu bo tak jej dziekuje, nie lubi seksu oralnego , a ja to szanuje

Gość hhrabinna
moze dziwna...jezeli tylko sprawiałoby mi to jakakolwiek przyjemnosc nie miałabym oporów ale nie mam w zwyczaju zmuszac się na siłe do czegos co mnie nie kreci a jedynie wprowadza w zazenowanie

Gość ile masz lat moze
z wiekiem przejdzie? Im kobieta starsza, tym mniejsze ma opory az wreszcie sie zgadza.

Gość ewaldos
ja bym cie rzucil. musisz byc w lozku nudna jak flaki z olejem. top co wy ze soba robicie w wyrze??? o analu to pewnie koles tez moze zapomniec, co? zmarnowac sobie zycie sexualne.... nie na to bym sie nie zgodzil nigdy!!!

Gość może mu śmierdzi

Gość ile masz lat moze
swoja droga, jakie to dziwne, tu kobieta nie chce swojemu facetowi obciagnac, a sa dziewczyny, ktore obciagaja nowo poznanemu facetowi bez zadnego problemu, za darmo.

Gość kwestia temperametru

Gość hhrabinna
Lat mam 23 i wiem że mi to nie przeidzie... Wg mnie tylko niedowartosciowane grubaski się na coś takiego godzą by zatrzymac przy sobie faceta..Pieknym ciałkiem nie moga to sie tak ponizają...Mamy udane życie erotycznew łózku nudna nie jestem..Sprawna zwinna a przedewszystkim atrakcyjna....To rekompensuje mu seks oralny...jesli okaze sie ze nie moze zyc bez tego rodzaju milosci trudno nie powiesze się odeidzie do jakiegos grubego paszkiwila...tylko dlatego ze bedzie miał u niego seks oralny.nie zabije sie z tego powodu znaczyc to bedzie ze bym nie wart mojego uczucia

Gość kooobieetka
ja tam Cie rozumiem - mam jednak to szczescie ze moj facet to akceptuje

Gość 55555
gdybys go kochala to bys sie zgodzila.

Gość bvv
grubego paszkiwila...tylko dlatego ze bedzie miał u niego seks oralny.nie zabije sie z tego powodu znaczyc to bedzie ze bym nie wart mojego uczucia obawiam sie ,ze malo wiesz o swiecie

Gość jestes durna
ja mam 170cm waze 50kg wymiary 89/62/89 niesamowite powodzenie i nic wspolnego z grubaska! a ty jestes po prostu durna! myslisz ze ladne cialo to wszystko??? myslisz ze calowanie ciala mezczyzny ktorego kochasz jest ponizajace????? kretynka!!! widac jak go kochasz skoro sie go brzydzisz hahaha zenada!

Gość hhrabinna
Słucham???????Jest tyle innych sposobów okazywania miłosci..On też tak mówi..Zenujace.....To swego rodzaju manipulacja i granie mi na uczuciach Zapewniam cię że go kocham...

Gość sama jesteś grubym paszkwilem
i to pewnie jest odwrotnie to on ci nie chce dać bo masz ohydny ryj

Gość 55555
Jesli sie kocha, to robi sie wszystko (moze oprocz dewiacji w stylu scat), zeby zadowolic partnera.

Gość 55555
A porownianie dziewczyn, ktore lubia oral do grubasek jest smieszne.

Tak trzymojcie Hrrabbina. Dyć dupa je do sranio. A gymba do chlanio. To kozdy wi. :classic_cool:

czesc, moim zdaniem nie zawsze calowanie calego ciala mezczyzny swiadczy o tym, ze kobieta kocha, to zalezy od kobiety - sa takie, co zrobia wszystko na drugiej randce :o zycie

Gość pewnie cię zdradza
dlatego nie wymaga abyś mu robiła bo ma inną która z przyjemnością to zrobi

Gość jestes durna
jezeli jest w lozku rzecz dotyczaca pieszczot waszego ciala a ty sie jej brzydzisz to go nie kochasz. poza tym widac zes przemadrzala i zadufana w sobie hrabianka i zycie dac ci po dupie jak tylko przejdzie ci ta twoja rzekoma uroda ktora sie tak chwalisz.... a to juz wcale nie tak daleko;P

Gość hhrabinna
55555 "Jesli sie kocha, to robi sie wszystko (moze oprocz dewiacji w stylu scat), zeby zadowolic partnera." Taaa?Nawet wbrew swojej woli zmuszajac się?? Ja nie muszę się w ten sposób upokazać by zatrzymac przy sobie partnera,,,...Wytrzymał 2 lata to znaczy...że jednak można