Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luty19

objawy ciąży

Polecane posty

czy zawsze gdy się jes w ciąży a sie jeszcze o tym nie wie to bolą piersi?

Gość rossinka
Ja sie własnie dowiedziałam, że jestem w ciaży. Piersi zaczęly boleć jak normalnie przed okresem, tyle, że okres spóźniony już 2 tygodnie a piersi dalej bolą.

zawsze wszyscy piszą ze jak przed okresem a mnie przed okresem nigdy nie bolą to czy w ciąży będą mnie boleć

Gość rossinka
Wiesz co, każda z nas jest inna, każda ma inne objawy. Trudno mi powiedzieć czy będą bolały Cie piersi ( a kiedys na pewno będą bo w końcu zaczną "pęcznieć"), najlepiej zrób test :)

Rossinko, czytałam co pisałaś na innym topiku. Bardzo Ci gratuluję i zyczę, aby dzidziuś rósł zdrowo. Ludzie są wścibscy i zawsze będą wyglądać zza firnaki i podglądać Twój brzuszek. Tym się nie przejmuj , niech patrzą i zazdroszczą. Jak ktoś nie ma swojego zycia to musi żyć życiem innych, dlatego oglądają telenowele razem z powtórkami, a potem mylą role aktorów z nimi samymi jak ich spotkają na ulicy. Zaścianek. To dobrze, że tak szybko ci się udało i oszczędziliście sobie stresów w długich staraniach, badaniach, wizytach u lekarzy. Super! Kiedy zaczęły boleć Cię piersi? 2 tyg. przed @, czy później?

Gość rossinka
Anetko dziękuję za ciepłe słowa. Piersi zaczęly mnie boleć przed miesiączką z tydzień. Bolą juz 3 tygodnie. Odezwę siejeszcze wieczorem lub jutro rano trzymaj kciuki przyszedł mój mężczyzna i nie wiem jak mu to powiedzieć ale juz pyta o co chodzi bo ciagle sie smieję ;)

Gość rossinka
Więc jestem :) brzuch mnie pobolewa ciągle, wypiłam czasem piwko np. po pracy teraz chodzi mi po głowie czy to mogło mieć zły wpływ :( dlaczego ja sie tak dziwnie czuje, nie dochodzi to do mnie nie tryskam z radości :(

a czy bolał cie tylk sutki czy miałas jeszcze inne objawy???

Gość rosinka
Bolą mnie piersi,a teraz jeszcze brzuch tak okropnie!

Gość milka30
Rosinka ja dwa dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i tez boli mnie brzuch i piersi ;)