Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucky78

Jakie macie sposoby na masturbowanie się dziewczyny

Polecane posty

Gość Lucky78

Kiedyś zdarzyło się że dziewczyna przy mnie się onanizowała ale było ciemno i myślała że wszyscy śpią, bo było kilka osób. czy zdarzyło się którejś z was onanizować się w takich lubić podobnych sytuacjach?

Gość Lucky78
nie ma żadnej kobiety na forum??

Gość Lucky78
pewnie że chciałbym zobaczyć a Ty masz jakiś swój filmik

Nie mam, no ale w każdej chwili mieć mogę... Ale musiałbyś mnie jakoś zachęcić, wiesz...

Gość Lucky78
to może podasz mi swojego maila to spróbuję cię zachęcić :)

Gość Lucky78
jeśli masz obiekcie podaj lewego dla mnie wszystko jedno tylko żebyś mogła to odczytać:)

Gość Lucky78
to co napiszesz mi:) mozesz wysłac maila do mnie jesli nie chcesz tutaj pisac:)

Słuchaj ja Ci mogę wysłać nawet oficjalnego, jeśli tylko idziesz na taki układ oficjalny, ale... Jesteś pomarańczą, więc muszę Ciebie jakoś odfiltrować od Jorgusia, który i tak ma już za dużo podniet ze mną związanych i muszę dbać o jego morale. Rozumiesz? To dla jego dobra. A pisać to mogę i tu, tylko co?

Gość Lucky78
juz jestem czarny a nie pomarancza to co wyslesz mi swojego maila??

Chyba żartujesz, na wp to dojdzie za 2 miesiące... dawaj jakąś porządną skrzynkę, najlepiej taką jak moja.

ja ci mogę wysłać, ale skąd mam wiedzieć ktoś ty? z nieznajomymi nie rozmawiam przecież ;) mówię ci na wp to dostaniesz za rok

ok w takim razie poczytaj sobie to co przygotowałem dla ciebie na wysłanie. Wyobraź sobie że jesteśmy w sypialni Ty masz na sobie zwiewną koszulkę i rozpuszczone włosy. Stoisz sobie blisko łóżka ja siedzę sobie na łóżeczku i przytulam się do Ciebie moje dłonie wędrują po Twoim rozpalonym ciałko. Pachniesz ślicznie Twoje ciało jest jak jedwab, czuję jego jędrność pod palcami. Twoja pupcia jest bardzo jędrna i soczysta. Delikatnie stajesz w rozkroku ja dotykam Twojej cipki paluszkami. Siadasz na łóżeczku i ściągam z Ciebie koszulkę. Twoje sutki delikatnie się powiększają i sterczą. masz śliczne piersi i bardzo rozpalone ciało. całuje Twoje ramiona i piersi kładziesz się na pleckach kulisz kolana i rozchylasz mocno nogi. Twoja cipka jest bardzo gorąca i wilgotna języczkiem otwieram jej wargi i delikatnie wsuwam go do środeczka. Twój smak powoduje że mój penis bardzo szybko staj do ataku. oblizuję ci krocze muskając języczkiem cipkę. Drażnię Twoją łechtaczkę paluszkami a później języczkiem. czuję że masz mokrą cipkę. Wchodzę do ciebie na łóżko i w pozycji klasycznej wchodzę w ciebie z moim penisem. Jest duży i rozpalony. czuję jak jego główka rozchyla Twoją cipkę i drąży wejście do Twojej muszelki. Wpycham go do samego końca i pruszam się w tą i spowrotem widzę jak falują ci piersi Twoje ciało jest coraz bardziej gorące. Czuję jaką masz mokrą cipkę. posuwam się szybciej i intensywniej. I tak przez kilka minut. Obracam cię na kolanka podpierasz się rękami a ja wchodzę w ciebie od tyłu. Trzymając cię za biodra mocno w ciebie wchodzę. Poruszasz głową z rozkoszy i prężysz swoje ciało. czuję jak wygina się wzdłuż mojego penisa. kładziesz się na boku unoszę ci jedną nogę i ctrzymając się jej mój penis rozpych aTwoją cipkę. wchodzę aż do samiutkiego końcqa moje jajka spoczywają na twoich udach. Twoje piersi szybko falują czuję Twój orgazm Twoje ciało zaczyna drżeć Twoja cipka zaciska się na moim penisie i czuję jak się prężysz. bardzo mi dobrze Twoja rozkosz trwa długo mój penis nieustannie jest w tobie kiedy Twój orgazm delikatnie przycicha czuję że ja sam dochodzę wyciągam go szybko klękam koło Twojej buzi i trzymając go w dłoniach i pieszcząc go spuszczam ci się do buzi. kilkakrotnie moja sperma ląduje na twoich usatch i twarzy. To był dla mnie bardzo udany seks.

Gość stary powinieneś
pisac harlekiny hle hłe, ale kicz!

Nie no, a ja ci posłałam maila, teraz chcę drugą część! Ja czytam tę, a ty mi piszesz następną.

Invalid video, niestety, sex był bardzo udany dla ciebie, a dla mnie??? Opowiadanie niewiele na ten temat donosi... może coś więcej...

Gość pragnący kobiety
zoska sprawdz poczte. a moze wyslesz mi jakies zdjęcie :0