Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixelka

Co zrobić z facetem, który chrapie?

Polecane posty

znam ten ból już od jakiś prawie 8 lat wszystkiego próbowałam :O i nic teraz zasypiam pierwsza :D

Gość ożesz nożesz
coś takiego, to szczupli też chrapią ?! zawsze myślałam, że to przede wszystkim wina brzuszka, przynajmniej w moim otoczeniu chrapią tylko tacy, domowe niedźwiadki ;)

Ożesz, z przykrością rozczarowałam Cię :) Chudzi też chrapią. Chrapanie jest przecież dla każdego, ale nie każdy ma z tym problem ;)

daje tyle że zawsze jak się obudzę przez to jego chrapanie to obrywa w piszczel :P i potem nie chrapie przez jakąś chwilkę nie wymiękaj.. może tak już ma ;))

Gość mikaala
Dziewczyny faceta do laryngologa trzeba zaciągnąć, mój mąż chrapie jak najwiekszy zwierz. Prof. Kukwa otolaryngolog już go pare razy zapraszał ale to tchórz ale tak naprawdę laryngolodzy to leczą. W takim bezdechu facet moze niespodziewanie zejść, wiec dla chrapacza też jest to niebezpieczne. Ja od kilku lat zaprzyjażniłam sie z miękkimi stoperami :)

Niektórych naprawdę się nie da zaciągnąć :) Hmmm...wypróbuję te stopery 🖐️

Gość simonita
na mojego kuksaniec łokciem dziala :D

Gość moj facet
strasznie chrapie w nocy już nie moge wytrzymać :( jak mam ztyczki w uszach też słysze wszystko to jakis koszmar:(

Witaj, Co zrobić? Najlepiej zoperować... serio :) Polecam Ci stronę www.chrapaniestop.pl i specjalistów z kliniki Medicus we Wrocławiu. Mój mąż miał też ogromny problem z chrapaniem, poddał się zabiegowi i chrapanie minęło jak ręką odjął:) Polecam wszystkim z czystym sumieniem tak klinikę, jak i sam zabieg!

mój poszedł na operacje, jest po 3 (łącznie z łamaniem nosa) jeszcze 2 przed nim. Chrapie zdecydowanie mnie, potrafie juz przespac noc bez mysli zabicia go. jak wypieje alkohol to spie ze stoperami w uszach :) ale to juz bardziej z przyzwyczajenia