Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelica220

turecka knajpa

Polecane posty

Gość bulka tarta z turka
a co chcesz sie pobzykac z turasem??fe!

Gość bitanem
a co masz do Turasow?

Ahh , mogłoby się obejść bez tych ordynarnych określeń. Po prostu chcialabym powrócić wspomnieniami do wakacji i zjeść coś smacznego:):) I nie obrażajcie proszę Turków, bo to super ludzie ;p

Ja wlasnie slucham tureckiej muzy. Moge powiedziec Tobie jak zrobic ayran.

Byłam na objazdowej wycieczce. W sumie to najwięcej czasu spędziłam w Didim. A tak to jeszcze Troja, Milet, Efez, wspaniałe Pamukkale i Istambuł. W Turcji byłam rok temu, a wspomnienia nadal żywe...To chyba najlepsze wakacje w moim życiu i mam nadzieje ze jeszcze tam wrócę:):) A Ty Pariss gdzie wypoczywałaś?:D:D:D:D

Ja na okrągło słucham tureckiej muzyki :D:D Ostatnio dorwałam płytę Ozana. Polecam! A jeśli chodzi o ayran to chętnie sie dowiem , jak go zrobić :D:D

Ja byłam na objazdówce w 2004 r. i wróciłam zachwycona jak Ty. Szczególnie Stambułem i Kapadocją. W tamtym roku pojechałam sobie na sam wypoczynek do Alanii a w tym już wróciłam z objazdówki po Syrii i Turcji - czyli widzialam drugi raz Kapadocję :D i zwiedziłam wschód aż po Antakie (granica z Syrią). Byłam też w Antalii, Kemer, Belek, Manavgat, Silifke i innych miejscach. Teraz szukam hotelu w Kemer na wrzesien, bo bardzo mi sie spodobalo.

Jest piękna, naprawde. Ja sie tam dobrze czuje. Wczoraj znalazlam oferte za 600 zł na tydzien , wylot na 6 czerwca i niestety zaluje ale nie moge jechac. Nawet wizy bym nie musiala kupowac bo jest wazna 3 miesiace. Och! Aby do wrzesnia. A tureckich knajp nigdzie nie widzialam. W Gdansku jest ALania bar gdzie Turek z Alanii robi dobre kebaby i inne tureckie jedzonko.

U mnie, w Chorzowie była jedna , ale ją zlikwidowali ;/;/;/ A w Katowicach też nic nie znalazłam. Pech... Mam straszną ochotę na kumpira:D:D

Oj, tego nie jadłam :( za to uwielbiam ich bakłażany , mogłabym jeść na śniadanie, obiad i kolację. I kebaby z pysznym chlebkiem. Dla mnie to kraj do którego się wraca i ja tam wrócę jeszcze nie raz.

To taki ooogroommnnyy ziemniak, taki jakby przepołowiony na pół , posolony w środku , zapiekany z serem i z różnymi sałatkami i sosami w środku. Pycha!! :D:D