Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llola

slub na slasku

Polecane posty

Gość llola

witam, wlasnie rozpoczynamy przygotowania do slubu. Mieszkamy na slasku. Szukamy inspiracji, znacie jakies miejsca godne polecenia? gdzie najlepiej z waszego doswiadczenia zrobic taka uroczystosc? jaki jest koszt od osoby? jakie jedzenie? czy mozna zalatwiec tez tam nocleg? bardzo dziekuje za wszelkie uwagi i propozycje pozdrawiam

Gość imili86
jestem z zabrza i polecam restauracje pod kasztanami nie wiem ile biore od pary jak bylam na studniowce mojej to placilam jakos 200 zl http://www.kasztanyzabrze.pl/wesela.htm tu masz sronke....nie wiem o jakie miasto chodzi wiec odpowiadam jako pierwsza:D

Gość llola
jestem z tarnowskich gor, ale nie upieram sie ze musi byc tutaj

Gość llola
ale przy slasku sie upieram:) nie chce wynajmowac autokaru zeby wsyzstkich dowozic :) dzieki za dotychczasowe pomysly:)

Gość macie jeszcze jakies pomysly
?????????????

Gość llola
wielkie dzieki za wszystkie informacje, wlasnie ogladam sobie wasze propozycje. A wiecie cos moze na temat cen? to sa lokale, w ktorych odbyly sie wasze imprezy albo imprezy na ktorych byliscie i mozecie je faktycznie zarekomendowac? czy moze po prostu wiecie, ze takie miejsca istnieja, ale nie macie zadnych doswiadczen jesli chodzi o orgranizowane tam przyjecia weselne?

Gość 1980.
w tych restauracjach, ktore ci podalam ceny wahaja sie od 150-190 zl za osobe w zaleznosci jakie opcje menu wybierzesz, w niektorych w cenie wesela jest transport gosci po przyjeciu,jesli chcesz zobaczyc sale weselne restuaracji, ktore podalam + kilka innych to zapisz do mnie Ganastacia1@aol.com to wysle ci fotki bo mam ich sporo

ja polecam restauracje tawerna w kleszczowie kolo gliwic!! super ceny,super obsluga ,sliczny lokal,mozliwosc wynajmu pokoju dla gosci!

Gość a może Bytom
Może interesuje Cię sala w Bytomiu / na dzialkach z ogrodem, jest obsługa i pysznego żarełka dużo. I niedrogo

Gość ania0201
też jestem z Tarnowskich Gór. Ślub mielismy w tamtym roku "U Wrochemu". Sala super, organizacja wesela też, ale jedzenie takie sobie (ale nie najgorsze), no i cena 200 zł za osobę. Ale ogólnie było super, gorąco polecam

Gość llola
bardzo dziekuje za wasza pomoc, teraz przynajmniej zawezil mi sie obszar poszukiwan. Wiem, ktore sale warto odwiedzic. Wielkie dzieki! Mozecie pisac nadal, bo poki co jeszcze ogladam, ostatecznej decyzji jeszcze nie podjelam.

Gość llola
od piatku zaczynam jezdzic i ogladac, chcecie dodac jeszcze cos do mojej listy?

llola --- > 2 czerwca mialem wesele w Rudzie Slaskiej, Restauracja Willa Florianka, nie daleko Huty Pokoj... bardzooo z calego serca Ci ja polecam. Ceny sa rozne zalezy co sobie zyczysz. My placili 170 zl na osobe, ale w tym byla kita (taka rypna) lody plonace, napoje, tort itp itd. Poprostszu my tylko kupili wodke i nic wiecej :) Jedzenia masa... az goscie narzekali ze za duzo ;)))) Obsluga zaje..sta, pierwsza klasa, jak w luksusie. Szef tez zaj..sty. Naprawde Ci polecam. Jestesmy podwrazeniem a takze goscie :) bo takieego czegos nie widzieli :)

aha zapomnialem dodac :) ja z Tychow, moja juz dzis Zona z K-ic ;) mielismy autokar :)

ahh kurde znowu zapomnialem... lokal przesliczny to jest taki starszy dworek :) na gorze ma pokoje :)

Gość llola
dzieki arkadio za namiar, sprawdze sobie wszystko, choc nie ukrywam, ze interesowaloby mnie cos blizej :)

Gość llola
dalej szukam.. jak cos mi sie podoba, to zaraz okazuje sie ze ma jakas wade, a to sala za malo,a to terminu brak, a to 200 zl/osobe za jaden dzien.. sama juz nie wiem :( czekam na dalsze sugestie