Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iy

Pomózcie mi, czy moge cos jeszcze zrobić..?

Polecane posty

Gość iy

Wymiekam. Drugi dzien boli mnie głowa. Ból jest tepy, idzie od gałek ocznych i rozlewa się na cały przód głowy... Do tego jadłwostret. Wiem ,migrena. Brałam już tabletki- nic nie pomogło, próbowałam to zaspac, ale przeciez musze pracowac, zajac się dzieckiem, próbowałam goracej kapieli i masazu stóp... Nic. Mam dośc, myśle o niebyciu... :) Pomózcie mi, zwariuję.

Gość hhh...
hm... mi czasem pomaga ibuprom sprint caps - dwie tabletki, albo ibuprom max. Ale tylko czasem i zawsze potem zasypiam. Sama chciałabym wiedzieć co z tym zrobić. Bo co jakiś czas mam 2 - 3 dni z życiorysu. Koszmar. I czasem myslę, co zrobię jak będę miałą dziecko. Aha, jak brałam tabletki antykoncepcyjne to nie miałam tych migren (poza jedną 4 - dniową w pierwszym miesiącu). No ale to nie jest wyjscie na teraz. Trzymam kciuki. Może ktoś coś doradzi.

Gość lljjkjkjkj
hmmm mi zazwyczaj pomagaja tabletki na migrene. Ostatnim razem ich nie mialam...musialam zwymiotowac i dopiero wtedy bol glowy ustapil . Tez znam ten bol za oczami. jest okropny i narasta. najlepiej poloz sie spac, zero swiatla i halasow, a jesli si enie da to wspolczuje, ale zycze zdrowka.

Gość iy
ja nie wymiotuję, ale mnie brzydzi jedzenie i mdli mnie, poza tym mam jakieś fatalne urojenia, np wydaje mi sie ze czuje smazona rybe, albo pachnie mi ogórkiem kiszonym.... a jakie te tabletki na migrene..? Nie wyrabiam, kiedy to przestanie bolec.... :(

Gość lljjkjkjkj
Ja specjalnie zwymiiotowalami pomoglo. A tabletki biore Excedrin Migaine. Sa ze Stanow, ale moze dostzaniesz cos o takim skladzie Acetaminophen 250 mg Aspirin 250 mg Caffeine 65 mg Napeno cos takiego dostaniesz. czytalam kiedys , ze bardzo wazny jest ten ostatni skladmnik. jak tylko czuje migrene, biore jedna tabletke i bol mija. Przewaznie migrena u mnie trwa do 3 dni.

Gość lljjkjkjkj
zle napisalam nazwe tabletek mialo byc Migrain