Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha jestem

czy 8 at roznicy w zwiazku to duzo?

Polecane posty

Gość aas...
one odpisuja ci z zawisci ---> czyzby to pisal facet rocznik 78 ? jestem niemal na 100% pewna ze to on:D i ocziwiscie swoaj spiewka i nienawisc do starszych kobiet.. czlowieku skad w Tobie tyle zla??

Gość amandzica
mój mąż jest starszy o 7 lat jesteśmy już prawie 10 lat małżeństwem i wiek nie stanowi tu żadnego problemu i nigdy nie stanowił

Gość liga
one odpisuja z zawisci--> i tak cie to boli ze kobieta bedzie wygladala starzej?? czlowieku czemu jestes taki plytki??

Moja mam jest mlodsza od taty 8 lat, wiec nie sadze ze to duzo. Pewnie rodzice musza sie przyzwyczaic.:)

Gość 22lata takze
Moj narzeczony ma 35 lat i jest prawie tak samo dojrzaly emocjonalnie jak jak:) Prawda jest taka, ze w dzisiejszych czasach nawet 40latkowie sa nieodpowiedzialni i niedojrzali, takze nie patrz na wiek, tylko na charakter. Moj facet wyglada na 30 lat, ja na 19-20 i czasami uslysze jakis tekst od kolezaneczek - glownie od tych, ktore sobie mysla: co On w niej widzi, dlaczego na mnie nie wzrocil uwagi:)

To nie ja pisałem. Ale zauważyłem topik bo na takie zwracam uwagę I ŻADNA NIENAWIŚĆ. Co ty kretynko mi zarzucasz za brednie? ? ? 😠 Nie znam ani jednej mojej rówieśniczki, panny. Te co znam to mężatki - ile razy mozna ci powtarzać ? ? ? ? A ty aas... pewnie wolałabyś żebym kiedyś , w wieku 40 lat jako stary kawaler, skoczył z mostu. Byleby tylko nie do młodszej. Sama pewnie jesteś mężatką i wkórz cię ze twój rówieśnik mógłby się związać z młodszą. I pewnie gdybyś mogła pokierować losem to zafundowałabyś mi powyższy. Byleby nie do młodszej (to chore ! ! !) Jestem o tym w 100 % przekonany że tego byś mi życzyła. Dlatego cię niecierpie 😠 Wal się ! ! !

Gość 22latka takze
Zapomniales w opisie dopisac, ze kiedy nie masz argumentow, to nauduzywasz slowa: PRAGMATYZM...

22latka takze Widzę ze woogóle nie rozumiesz tego słowa, ale to twój problem. ps: mam nową stopkę (ps: nie mam zbytniego szacunku do osób, które torzą inny swój wizerunek pod czarnym nickiem i inny pod pomarańczowym. Chcesz cos do mnie to przejdź na czarny - no chyba że jesteś dwólicowa)

Gość aas...
no prosze odsloniles swoja prawdziwa twarz , to sie nazywa miec szacunek do kobiet uprzedzam Cie ze ja nie palam nienawiscia w przeciwienstwie do ciebie jedynie nie podoba mi sie twoje podejscie do kobiet zreszta bardzo plytkie i powierzchowne .. do Twojej wiadomnosci nie jestem mezatka a 20 letnia dziewczyna czyli duzo duzo mlodsza od ciebie!!

Gość aas...
facet nie mam potrzeby przechodzenia na czarny nie wiem po co bawic sie w takie ceregiele tutaj chodzi o wymiane zdan a nie pisanie poezji w opisie i zaczernianie nicka

I tak podtrzymuje co napisałem (czego ty mi pewnie życzysz - jestem w pełni o tym przekonany). Twoim zdaniem pewnie powinienem próbować rozbijać cudze małżeństwo, by komuś odbic żonę. Byleby nie do młodszej ! ! ps : ja nie mam ochoty przemieżać Polski w poszukiwaniu wolnych rówieśniczek - debilem nie jestem. U mnie panien nie brakuje, tyle że to są wyłącznie te młodsze. Ale po co ja to pisze komuś, kto wiadomo jakiego losu by dla mnie wolał. Ja juz spadam 🖐️

Gość aas...
alez ja ci niczego nie zabraniam , rob co uwazasz za sluszne , wymienic opinie chyba moge , nie podoba mi sie i glosno o tym pisze ! zawsze jestem pod tym nickiem , zwyczajnie nie czuje potrzeby pisac pod innymi ale rozumiem ze ty wiesz to po sobie bo tak to z reguly jest .

Gość 22latka takze
Chyba nie myslisz, ze bede zakladala sobie czarny nick, abys mogl mnie obsypywac swoimi madrosciami. A znaczenia slowa pragmatyzm to ty nie rozumiesz i go nagminnie naduzywasz, ale to twoj problem.

Gość liga
co to wogole za facet? codziennie łazi po kafeterii i tak jak pisze 22 latka obsypuje swoimi madrosciami myslac ze znajdzie naiwne ehh szkoda gadac...

Gość 22latka takze
Coz za inteligencja i kultura...ale czego mozna sie spodziewac, bo zakompleksionym urzedasie. Adios!

Gość ajm siur
moj facet jest 9 lat starszy ode mnie, poznalismy sie gdy mialam 20 lat i bylam facetow lubi mlodna 2 roku studiow, jestesmy ze soba juz 6 lat, moi i jego rodzice akceptowali od poczatku ten zwiazek, jedynie zazdrosne baby w jego wieku byly dla mnie wredne p.s. wielu facetow lubi mlodsze kobiety a plus jest taki ze nie musi ogladac sie za mlodszymi:)

Gość maleńka_m
Facet rocznik 78 -nie generalizuj,to po1 a po2 to co się przejmujesz chamami? Nie zwracaj najlepiej uwagi i już:) Miłej nocy Ci życzę wrażliwcu ;)

Gość ajm siur
przepraszam za poczatek, musialam cos skopiowac niechcacy

Gość liga
facet? przeczytaj sobie jak potraktowales ass i 22 latke tylko za to ze wyrazily swoja opinie , a pozniej pieprz o chamstwie ale swoim ok?

Gość NAJNOWSZY SONDAŻ
liga as.. zarzuciła mi brednie (przeczytaj jej pierwszy post) - to było chamskie oszczerstwo 😠 :P

Gość liga
i wydalo sie :D sam na siebie wydales wczesniej wyrok ,tyle sie szczyciles ze masz czarny nick a tu prosze pod roznymi nickami i ten wczesniej o zawisci tez byl Twoj bo charakter wypowiedzi identyczny...

Gość aas...
facet ktos ci juz kiedys napisal ze motasz sie w swoich wypowiedziach i faktycznie tak jest ja np czesto cie tutaj widze i poznalam juz charakter twoich wypowiedzi i ten nick zwiazany z zawiscia .. dalabym sobie glowe uciac ze jest twoj ! zobacz nawet jest podbny do tego o sonazu bo pisany drukowanymi literami:D