Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz bedzie

Kobiety mniej lubią seks niż mężczyźni

Polecane posty

Gość no i co teraz bedzie

Stawiałem na tym forum tą tezę już kilka razy ale ku mojemu zdziwieniu zawsze wypowiadające się kobiety jej zaprzeczały. To wytłumaczcie mi w takim razie proszę, czemu powstają aż takie rysunki satyryczne na ten temat, które są moim zdaniem potwierdzeniem mojej tezy??? http://elcastellano.blox.pl/resource/mozg_mezczyzny.gif http://republika.pl/blog_yl_515646/911941/tr/mozg_kobiety.jpg

Czyli co, nie zgadzacie się? Uważacie, że nie ma takiej dysproporcji w lubieniu seksu przez mężczyzn i kobiety? Czyli te rysunki są wyssane z palca? To ciekawe czemu jakoś nikt nigdy nie narysował rysunku przedstawiajacego odwrotną sytuacje. A może chociaż macie jakiś pomysł skąd taki stereotyp mógł się wziąć?

Moim zdaniem to nie są jakiej bzdury wyssane z palca. Można właśnie dostrzec typowe zarzuty jakie są kierowane nawzajem przez obie płcie. Więc? Więc? Coś w tym jest, no czy nie tak?

Bzdura :) moj facet sam z siebie przyznal dzis ze widzi ze mam ochote na seks ciagle :) to zalezy z kim sie jest, ja po prostu nawet po 2,5 roku nie moge od niego oderwac wzroku i mam na niego ochote caly czas. Jak sie ma faceta ktory dba tylko o swoja przyjemnosc to wcale sie nie dziwie ze nie ma sie na niego ochoty :O A najczesciej kobiety znajduja sobie wymowki po kilku latach malzenstwa, kiedy facet juz nie stara sie o nia i nie zauwaza tego co kiedys w niej widzial. One sie czuja niedocenione i niekochane i nie maja ochoty na seks z kims kto umie tylko usiasc w fotelu i ogladac tv, i nie potrafi jej przytulic ani powiedziec milego slowa. Moim zdaniem to jest powod

Gość liri
ja lubię seks, bardzo, a mój mężczyzna też lubi, ale rzadziej ode mnie, i co? to stereotypy, że mężczyźni myśla tylko o seksie, a kobiety wiecznie skarża sie na bół głowy. Tak samo że kobiet są złymi kierowcami, czy myślą tylko o kupowaniu butów( nie powiem rozśmieszyły mnie te rysunki:) .