Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nitka26

seks bez zobowiązań???????????????

Polecane posty

Gość Powabny amant
Po co mi jakaś mila, która ma zero niewinności, jak mogę mieć kobietę bardziej wstrzemięźliwą i cnotliwą:)

Gość casablanka
powabny amant ma prawo mieć swoje zdanie, poglądy itp, ale chciałam zaznaczyć że słowo oddaje się mężczyźnie jest troche staroświeckie, dzisiaj kiedy kobiety są świadome swojej seksualności już raczej nie dają ani nie oddają się , sex to partnerstwo dwojga osób, które wiedzą co robią i czego chcą , byc może układ o którym piszecie społecznie nie jest akceptowany, ale jak najbardziej normalny wśród dojrzałych ludzi, a przynajmniej uczciwy....a co z tego wyniknie, to już inna historia aha słowo nieczysta, zdemoralizowana, niecnotliwa itp trąci jakimś sekciarstwem, byc może porządny amant kierując się wyborem swojej partnerki,,,,,przepraszam żony,,,,kieruje się tylko jej dziewictwem,to jego problem

Gość Powabny amant
Narazie nie szukam żony, wolę oddawać się przygodom. Poza tym w przyszłym roku będę miał awans w pracy, nową furę itp. Więc będę mógł sobie znaleźć lepszą żonę niż mógłbym znaleźć teraz, więc poczekam do czasu, gdy będę miał większe możliwości w poszukiwaniu :)

Gość Powabny amant
Nie kieruję się dziewictwem, ba dziewicy specjalnie nie chciałbym mieć. Szukam (będę szukał) porządnej kobiety, która miała 1-2 partnerów, każdego z miłości w stałym związku

Powabny amant pod innym nikiem (też pomarańcza) założył ostatnio 2 tematy i pieprzył swoje farmazony: w kółko to samo, tymi samymi słowami. Pisał jakiej to cnotliwej zoneczki szuka i reszta to szmaty, a potem przyznał się, że (używając jego języka) kur.wił się równo ze \"szmatami\". Oczywiście ten hipokryta uważał, że ma do tego pełne prawo.... NO BO JEST MężCZYZNą??!!! No i tak zawędrował tu i zaczyna od nowa swoją śpiewkę...

Gość casablanka
aha, awans, lepsza fura, lepsza żona , biorąc pod uwage to co napisałeś wcześniej to trochę sprzeczności , przynajmniej w systemie wartości......zdiagnozowałam cię , trochę znam się na osobowości ale to nie temat na to forum

Oj Amancie Musialbys trafic na mnie to byc zdanie zmienil Apropos- nigdy nie bedziesz wiedzial do konca ilu facetow Twoja przyszla zonka miala....chyba ze wynajmiesz detektywa,hi

Gość Powabny amant
Po prostu mam takie możliwości, że jednym słowem przebieram w kobietach i nie muszę być desperatem, który wiąże z kobietą, która np. miała 8 partnerów seksualnych, z których część to przygody

Gość Powabny amant
Znajdę sobie moralną kobietę o systemie wartości konserwatywnym, która stawia na szczerość itp. i napewno mi wszystko powie

Zapomniales ze jest rownouprawnienie? I kobiecie tez sie nalezy cos od Zycia...a skoro mowisz, ze przebierasz w babkach....to rownie dobrze Twoja przyszla zonka nie bedzie chciala Cie znac za wyrafinowanie i \"meskie\"puszczanie sie po kątach...jeszcze dojdzie do tego, ze 10 jej kolezanek bedzie Twoimi dawnymi lozkowymi zdobyczami.........

Gość Powabny amant
Mila - ty tylko lekko "odstajesz od normy", ew. może byś przeszła, a ja np. znam kobietę co sex uprawia od 15 roku życia, teraz ma 27 lat i partnerów miała około 20, jak nie więcej. Po co komu taka na żonę, jak jest tyle kobiet porządniejszych o kamień milowy

dla mnie to hipokryzja i typowa dulszczyzna. Może jednak casablanko napiszesz swoje wnioski? W sumie imieniem i nazwiskiem się gość nie podpisał. Myślę, że byłoby to ciekawe. Co do ciebie powabny. To nie tylko jej problem, to przede wszystkim twój problem. Jak się dowie, że się kurwiłeś to może dać ci pstryczka w nos i odejść do takiego co ma mniejszą furę ale i mniej kobiet na koncie. I już nie będzie przeproś. Generalnie masz rację, że to twoje życie, twoje wymagania. Powodzenia.

Gość Powabny amant
Z tym, że kobietom rzadko kiedy przeszkadza przeszłość ich wybranka, kobiety aż tak na to nie patrzą

Hm... przyszedł mi niedorzeczny pomysł do głowy.... może nie aż tak niedorzeczny. Może ty jesteś prawiczkiem. W sumie wiele na to wskazuje: nieznajomość życia (nigdy, zawsze), normy wzięte z powietrza i radosnej twórczości wyobraźni, te niby podboje.... Prawiczek, zawiedziony w miłości albo problematyczny w dzieciństwie. Ażtak bardzo jesteś samotny, że musisz siedzieć na babskim forum i wymyślać te bzdury?

Nie przeszkadza sądzisz?To sie zdziwisz.........Zycze lepszej fury, wiecej szmalu i lepszych dupeczek........

Gość Powabny amant
Facet to nie panienka jakaś i nie musi się idealnie prowadzić

Gość Powabny amant
A Ty Mila sama nie masz idealnej przeszłości...

Gość Powabny amant
Poza tym mam wiele zalet, że myslę, że przysłonią one moją główną wadę - bujne życie seksualne. Więc naprawdę porządna kobieta mnie może zechcieć:)

A kto ci takich bzdur do głowy nakładł?! Porządny facet, który ma być głowąszanującej się rodziny musi być męski, odpowiedzialny i szanujący się. Jak może wymagać szacunku od żony idzieci jeśli sam się nie szanuje? Jaki przykład daje rodzinie? Wiesz, że dzieci naśladuja rodziców. Chcesz, żeby twoja córka cię naśladowała? A może będizesz jej mowił - tego nie rób a sam będziesz \"świeci\" zgoła innym przykładem. Jak ty to sobie wyobrażasz???!!!!

Gość Powabny amant
Znajdę porządną kobietę to się ustatkuje

Taaak? A jakie są cechy, które tobie przysłoniłyby wadę kobiety - bujne życie seksualne??? Możesz się zdziwić, ale kobiety teraz zaczynają naprawdę przebierać i wymagać. Nie jakieśtam średnio pociągające, ale te z najwyższej półki.

Gość Powabny amant
Nie ma takich cech chyba ;) Po prostu nie podobają mi się kobiety, które mają podobne podejście do sexu jak ja i prowadzą zbliżone życie seksualne. Dla mnie one są niekobiece

Myślisz, że tak można? Zamknąć przeszłość i zacząś życie statecznego męża i ojca? Tak ci się wydaje? Przeicż sam twoerdzisz, że przeszłość ciągnie się za kobietą. Jakie masz przesłanki do tego żeby sądzić, że z mężczyznami jest inaczej?

Gość Powabny amant
Ja nie mówię, że przeszłość się ciagnie. Ale zbyt bujna przeszłość obrzydza mi kobietę jako partnerkę. Skoro chyba mogę pozwolić sobie na porządną kobietę, to czemu mam brać puszczalską i łatwą? Nie moja wina, że krecą mnie kobiety cnotliwe i porządne. Taki mam gust

Gość Powabny amant
Poza tym nam dumę, która nie pozwala mi związać się z kobietą, która nieodpowiednio się prowadziła