Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekh

SANDRA I MEZO

Polecane posty

Gość motylekh

wiecie co dziewczyny jestescie po prostu zazdrosne i żal wam dupę ściska że są małżenstwema nie wy usidliłyście jacka hehehe śmiać mi sie z was chce buahaha wiem ze pojedziecie po mnie jak po ślizgawce ale totalna olewka;-)

Gość motylekh
a kto powiedział ze do Ciebie?

Gość ferrero4
skoro totalna olewka, to po cholere zakladasz taki watek?? g nas obchodzi co myslisz.

Gość motylekh
w takim razie po cholere odpisujesz??? poprostu weszlam na tą stronke i chciałam poczytać ale zauwazyla ze lubicie jechac po ludziach ktorych nie znacie nawet lubicie ploty widze to taka głupia wypowiedz wasza i bezsensu ale ok nie moja brocha spadam,

Gość Sylwia120
Zazdrosne ? nie o niego !!! Sorry nie mamy jej czefo zazdrościć chyba że głupoty i tego ze jest szmatą ... Mamy prawo sie tu wypowiadać jak chcemy , a pani mejer nie jest osobą do której mam szacunek . I wypowiadam sie o niej szczerze . A ty pewnie jesteś jedną z jej zagorzałych fanek

Gość motylekh
nie nie jestem zagorzałą fanką tak po prostu nie lubie jak ktoś o kimś żle mówi wiem nie powinnam wchodzić i wypowiadać się na forum rozumiem ale czegoś szukałam bo akurat w ten dzień byłam na koncercie mezo i kasi wilk i bardzo podobało mi się byłam tam z ludzmi niepełnosprawnymi i mezo i kasia wilk mieli szacunek do tych ludzi zauważyłam

Gość Sylwia120
Nie chodzi o to że nie powinnaś sie wypowiadać na forum masz do tego prawo . Wierz mi Sandra Mejer zasłużyła sobie na takie opinie ., są też na tym forum osoby które ją znają i czy ją bronią ? nie ... bo wiedzą jaka jest. Wspomniałaś że byłaś na koncercie Jacka i Kasi Wilk. Czyżbyś miała okazje poznać takze Sandrę ?

Gość przeciez on leci
a Kasia Wilk ma bardzo ladny glos, szkoda ze tak rzadko wystepuje w tv

Gość motylekh
tak wogole zaden z was nie ma prawa mowić o mezo czyli jacku ze jest niziołkiem przepraszam ciebie ale jak Ty ładniej śpiewasz to sam załóż zespół i śpiewaj niektorym sie podoba jego głos i nikt nie ma prawa go krytykować!!!!!!

Gość Sylwia120
Wiesz powiem szczerze Jacek woli słowa krytyki niż słowa fanów. A Polska jest krajem wolnym i każdy ma prawo go krytykować

Gość motylekh
sory ale czy ja napisalam ze nie ma prawa??? nie napisalam tylko nie tak otro a tak wogole jak krytykujecie go to krytykujcie ale nie obrazajac jego rodziny bo żona nie jest znana i nie macie prawa obsypywać ją obelgami nie wiem takie jest moje zdanie i go nie zmienie wogole nie wiem po cio wdaje sie w dyskusje może dlatego że byłam ostatnio w zg z osobami niepełnosprawnymi i bardzo miło ich potraktował nie wiem i może dlatego jak czytam jakieś obelgi powiedziane w strone jego to wydaje mi sie że ludzie piszą głupotyy

Gość Sylwia120
Sandra zasłużyła sobie na obelgi prowadzeniem blogów i swoim zachowaniem Jego nikt nie krytykuje

Gość motylekh
przepraszam moze Sylwia masz racje

Gość Sylwia120
Nie przepraszaj nie masz za co