Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fąfelka

sperma jest ohydna.

Polecane posty

Gość Onan Barbar
to super się chyba wtedy czujesz a orgazm musisz mieć odlotowy-chciałbym to widzieć ale sobie chociaż wyobrażam

Tak to cudne przeżycie, i pięknie jest jak facet akceptuje, i sprawia mu to wielką radość.

Gość Onan Barbar
Podniecasz mnie nissanka tym że jest Ci cudownie podczas takich pieszczot i że je akceptujesz i czerpiesz z nich radość no i pyszną spermę

tak ale musi być symetria.nie wyobrażam sobie żeby facet (mąż) spuszczał mi się w usta, a sam nie wiedział jak smakuje jego sperma. Gdy posmakował pierwszy raz, to już zawsze mnie całuje po wytrysku, i jest ok bo ja tak lubię.

Gość Onan Barbar
a odwrotnie też robicie tzn. on spija Twoje soki podczas orgazmu(mówiłaś że czasem tryskasz z cip*czki) i potem całuje Ciebie i cały Twój "ładunek"połykasz TY???!!!

Gość codziennie jem całego ananasa
słodki soczek leci mi z kootasa :classic_cool:

wtedy jest wszędzie mokro, jego buzia, czasem brzuszek i jajka, a jak tryskam mu w usta to nie stronię od całowania bo do orgazmu jeszcze trochę brakuje.

Gość Stary i bogaty
Proponuję wstrzykuwać kobiecie głęboko spermę do gardła, aż za migdałki, potem zatkać nosek i po chwili wszystko połknie nim się zorientuje. Smacznego

Gość Onan Bar.bar
Nissanka ten poprzedni wpis to ordynarny podszyw musiałem zmienić pseudo i muszę go zaczernić

Gość Onan Bar.bar
Nissanka a Twój poprzedni wpis daje duże pole wyobrażni

Gość he he...dobre
brawa dla podszywacza...niezły jesteś, szacuneczek!!!

u mnie się nie sprawdza, lecz mam jeszcze jedno pragnienie sexualne, a własciwie to dwa.

to nic szczególnego, chciałabym piescić się z dziewczyną, ale żeby Julek był obok i żebym widziała jak się onanizuje.

No - to jest super ! To nie możesz z miśkiem umówić się na taki trójkącik- chyba zgodziłby się gdyby miał perspektywę że pozwolisz mu póżniej przelecieć panienkę. Tylko czy pozwoliłabyś na to ?

rozmawialismy już, i nie całkiem chciłabym żeby ją \"przeleciał\". chciałabym widzieć potem jak tryska jej do buzi, ale tylko tak na wysuniety języczek, zeby jej nie dotykał. tylko żebym ja mogła ją piescić i ona mnie.

no to pa, zmykam na górę do łazienki, bo Julek już w Swiecku i będzie za godzinke. Jedziemy nad jeziorko, ale jutro wieczorem wracamy.

pewnie nad jeziorkiem było super, po dłuższej nieobecności Julek miał chyba nadmiar spermy(chyba, że się mylę) do upłynnienia i była z pewnością jak miodzik a te psitki z początku topiku nie wiedzą co jest dobre... i już