Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurpoatwa

co proadzic na chwalipiete

Polecane posty

Gość kurpoatwa

mam znajoma, z ktora jak sie spotykam, a w sumie rzadko..ciagle sie chwali,czego to ona nie zrobiła, nie dopuszcza mnie do głosu..mowi tylko o sobie..jaka jest wspaniała nic ja nie interesuje co u mnie!!mysli tylko o sobie..jak jej dowalic..zeby jej szczena opadała.i

jesli cos szlowego kupila to powiedz ze mialas to wczoraj ale ukochany wyrzucil do smietnika twierdzac ze nie pozwoli Ci chodzic w tak szmirowatym lachu

Gość kurnachatka
hehe mocne jak ją następny raz spotkasz to po prostu ją olej, powiedz że nie masz czasu z nia gadać i odejdź

Gość jijiij
ja tez mam taka kolezanke. najlepiej ja olac , bo co nie powiesz to i tak zawsze bedzie lepsza ;/ (oczywiscie wg niej :) )

Gość kurpoatwa
hahaha!z new yorku a to dobre..najlepsze jest, to, ze to ja jej załatwiłam prace..a teraz wielce sie przede mna chwali

Gość Naiwniara___
Jabym ją olała, albo zwróciła uwagę, że nieładnie się tak chwalić. Lej na Nią :)

zawsze mozesz powiedziec jej ...a wiesz praca jest jak sloneczna pogoda, dzis jest jutro juz jej nie ma ...

Gość kurpoatwa
aleja taka nie jestem..

Gość kuropoatwa
ona ma kompleksy tak naptawdede

Gość Naiwniara___
co Ty się przejmujesz...Ona ma kompleksy, no OK, każdy je ma. Nie zwracaj uwagi na ludzi. Ja zawsze byłam taka dobra, zawsze wszystko cacy a ludzie ze mną sobie robili co chcieli. Ja nigdy przecież się nie odezwałam. Teraz KONIEC z tym. Życie uczy...ludzie tym bardziej :) nie ma się co pierdolić ;)

kurpoatwa moze zapytaj ja jak tam praca, napewno zacznie wychwalac, ( jak sie tak chwali wszystkim), to powiedz jej cos w stylu, ze cieszysz sie ze dzieki TOBIE tak dobrze jej sie powodzi:)