Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsskka

Opiszcie swoj pierwszy raz...

Polecane posty

Gość kawka23
1)19 latek:) 2)hotelik:) 3)ok roku:) 4) juz nie:D,nie nie zaluje:)

1. 20 latek 2. dom mojego kochanego 3. 10,5 miesiaca 4. nadal jestesmy razem i niczego nie zaluje :) i nie zalujemy :P

Gość pomarańczowo tu...
1. 19 lat on 20 2. u niego w akademiku 3. 2 lata 4. od 3 lat jesteśmy małżeństwem mamy rocznego synka i niczego nie żałujemy

Gość mala P
1. 16 lat 2. u niego w domku 3. ponad rok 4. nie zaluje nadal jestesmy razem juz 2,5 roku

Gość zirytowana Aga
ja piernicze. Wy dziewczyny chyba naprawde nie macie co do roboty skoro was kreca takie bzdurne temaciki jak to wlasnie. Najlepiej podajcie jeszcze setna sekundy po ktorej osiagneliscie orgazm buhehehe

Gość Paukaa19
1.18 2. U niego w domku :)) 3. Po 3 miesiącach. 4.nadal ze sobą jestesmy juz 18 miesięcy :)) i jest superr:D

Gość anteczka
19,4 w mieszkaniu w ktorym mieszka wspolnie z kims jestesmy razem prawie 7 miesięcy znamy się i spotykamy od roku nadal chcemy byc razem :) kocham :*

Gość tjaaaaaa
1. 20,5 2. w pokoju w akademiku, wynajetym na 2 dni bo akurat przyjechal do mojego miasta.. 3. 2 miesiace, o ile mozna to nazwac byciem, bo wyszlo na jaw ze mial 3 inne w roznych miastach :( tragedia.. 4. z jednej strony zaluje, z drugiej nie, mam teraz kochanego chlopaka, z nim sie kocham i nie mam zadnych zahamowan, sadze ze gdybym byla dziewica to nie przezylibysmy tylu fajnych wieczorow i nocy, tylko bylyby podchody, ze nie ten czas, nie to miejsce etc. na luzie do tego podeszlismy, i jest cudownie.

Gość DP
1,brakowało mi 2miesiace do 19lat ;) 2,u mnie w domku dokladnie moj pokoj moje łóżko :) 3,bylismy razem hm...z dwa miesiace 4,jestesmy razem - prawie 3lata jest :)

Gość nowa139
1.brakowalo mi 3 miesięcy do 15 lat 2. u niego 3.2lata 4. nie ale potem bylismy jezcze 1 rok. niczego nie zaluje. postapilabym tak samo.

Gość Niepoprawna romantyczka
1. Miałam 23 lata 2. W hotelu w Winscansen (U.S.A. stan ILLINOIS) 3. Byliśmy wtedy ze sobą rok czasu 4. Nadal jesteśmy razem, prawie 2 lata :) Niczego nie żałuję, kochamy się i jesteśmy ze sobą szczęśliwi :)

Gość wrrr
widze, ze wiekszość jest ze swoim pierwszym nadal... nie załujecie, ze nic wiecej nie spróbowałyście? ze nie macie porównania? pytam z ciekawosci bo jestem w podobnej sytuacji i zawsze mnie intrygowało jak to by było z kimś innym... Ze trzeba w zyciu spróbować...

Gość taka sobie jedna z tłumu
1. 20 lat 2.u mnie w domu w moim pokoju 3.bylismy ze sobą 6 miesięcy 4 jestesmy 11 lat po slubie A teraz czasami myslę jak to by było z innym ? ale na mysleniu sie konczy.

Gość tylko skromnie napisze4
1. 20 2.na lawce w parku 3.zrobil mi wtedy palcowe.....fiuta w cipie nie mialam...nadal tak robmy...jestesmy razem ponad rok 4.bylismy-jestesmy-bedziemy....mam nadzieje bo go kocham

Gość jeszcze nie było

jestem .skromnie mowiac...oryginalna hehe.......fajny topik:) :P

Gość sstokrotkaa
a ja nie załuje ze nie sprobowalam do tej pory z innym i wcale nie chce probowac. Fakt pare razy mialam takie mysli ale to tyle. I dobrze bo jestesmy juz 5 lat a on jest naprawde kochany. :) ❤️

ja tez nie zaluje ze jest tak jak jest.....i nie chce miec innego