Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsskka

Opiszcie swoj pierwszy raz...

Polecane posty

Gość ciekawsskka

1.wiek 1.gdzie 3.jak dlugo byliscie z ta osoba 4.dalsze losy(czy nadal jestescie, czy nie zalujecie...)

Gość figo fago figaro
1)23 2)jej mieszkanie 3)kilka miesięcy 4)najlepsza kochanka, myślałem że każda będzie taka ale długo szukałem choć w części tak "zdolnej" długo po rozstaniu utrzymywalśmy przyjacielski (i nie tylko)kontakt. Zaś sam pierwszy raz, hmm rozbudowana gra wstępna, emocje i... nie stanąłem na wysokości zadania, nawet nie falstart, po prostu kompletna klapa 2 dni z rzędu, a ona nie wiedziała że to pierwszy raz i niepokoiła się czy coś jest nie tak:) potem jednak było rewelacyjnie...

Gość ypiypi
1)17 2)u niego w domu 3)rok-jak to zrobiliśmy- potem jeszcze 3 lata 4)on ma żonę 2 dzieci ja męża ale żyjemy w zgodzie i niczego nie żałuję

Gość figo fago figaro
ups nie doczytałem, w punkcie 3 poprawka- to była pierwsza randka:) poznaliśmy sie troche wcześniej, potem byliśmy ze sobą kilka miesięcy

Gość ert
1-15 2-u mnie w domu 3-na razie ponad 12 4-nadal razem :D

Gość kurna jak ja nie cierpie
takich wscibskich osob :P

Gość ciekawsska
nikt wiecej nie opisze????

1.wiek 27 1.gdzie- u nas w mieszkaniu, wynajmowalismy jedna chate w czasach studenckich 3.jak dlugo byliscie z ta osoba- miesiac 4.dalsze losy(czy nadal jestescie, czy nie zalujecie...)- nadal jestesmy razem... nie zalujemy... mijaja juz 3 lata