Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karotenka

Olejek karotenowy!

Polecane posty

Gość Karotenka

Sluchajcie. jest taki w aptekach ponoc olejek karotenowy do ciala. Jakiejs niemieckiej firmy ok 30 badz 40zl kosztuje. jak on sie nazywa? i czy ktos stosowal? Ponoc ladny efekt daje skorze i tej nie opalonej jak i juz opalonej/ :)

Diaderma - i jest raczej do twarzy bo pojemność mała. Ogólnie miły produkt, zastosowany w niewielkiej ilosci faktycznie nadaje ładny kolor, w przypadku przesadzenia - wygląda się jak w szczytowym stadium żółtaczki..;) no może raczej jakby się jadło tylko marchewki przez całe życie.

Gość karotenka
Dzieki wielkie. Z pewnoscia mozna go zastapic zamiast samoopalacza badz kremu opalajacego :)

Gość Miałam próbkę tego olejku
ale wyrzuciłam. Tłuste to, żółte na skórze, bleee. Ale to dlatego, ze nie umiałam się tym posługiwać:)

Gość aptekus
ktoś może jeszcze uzywał tego olejku? Czy zapycha? jak sie wchłania?

Mnie nie zapychał, najlepiej stosować go po umyciu buzi na wilgotną twarz, potem wytrzeć np. jednorazowym papierowym ręcznikiem i buzia jest gładka, nie tłusta.

Gość kaszontan
Np. Olejek karotenowy mocno koloryzujący Hb. Aby tylko to był kosmetyk z górnej półki jakościowej. Nie ma co ukrywać, że to powinien być naturalny produkt i ten właśnie takim jest. Mocno koloryzuje skórę, ale ta nadal wygląda naturalnie.

Gość hamgred
Olejek karotenowy mocno koloryzujący HB świetnie działa, przede wszystkim ta opalenizna wygląda bardzo zdrowo, naturalnie, nie jest przesadzona, a właśnie o to chodzi. Wiele kosmetyków daje efekt w postaci czegoś mega sztucznego, a nie o to tutaj chodzi!

Gość kramoto
Olejek karotenowy mocno koloryzujący Hb działa znakomicie. Jeden z nielicznych kosmetyków, przy których faktycznie udało mi się uzyskać naturalnie wyglądającą opaleniznę. Najczęściej ta opalenizna jest sztuczna, brzydka. Tutaj faktycznie wygląda naturalnie.

Gość berbatek
Olejek karotenowy mocno koloryzujący HB, spróbuj bo opalenizna faktycznie wygląda naturalnie, zdrowo i estetycznie. Wiem jaki efekt było widać u mnie. Jest mnóstwo produktów, które mają dawać fajny efekt, ale przy niewielu wygląda on naturalnie.

Gość germits
Działa, polecam, bo faktycznie pomaga - akurat przy mojej cerze ta opalenizna wygląda mega naturalnie i atrakcyjnie, ale oczywiście nie wrzucajmy jednocześnie wszystkich do jednego worka. Fajny efekt wymaga również odpowiedniego stosowania, przy czym to co chcecie pewnie uzyskacie.

Gość kempricz
Olejek karotenowy HB - super, bo rzeczywście ta skóra wygląda ładnie, estetycznie - opaleizna jakby naturalna, dobrze to wpływa na skórę. Jeden z niewielu kosmetyków, przy jakich faktycznie można wywołać diametralną odmianę.

Gość gość
Olejek Karotenowy Mocno Koloryzujący HB - też jakoś średnio wierzyłam w takie kosmetyki, ale prawda jest taka, że skóra wygląda przy nim naprawdę naturalnie, a nie plastikowo. A skoro orzeźwia i nie pozostawia tłustej warstwy to czego chcieć więcej?

Gość gość
Olejek Karotenowy Mocno Koloryzujący HB. I tutaj wyjątkowo opalenizna wygląda bardzo naturalnie, nie ma negatywnego wpływu na cerę, jest raczej w bardzo dobrej kondycji i tak moim zdaniem to powinno wyglądać. A większość kosmetyków daje ten efekt po prostu słaby...

Gość gość
To zdecydowanie robi różnicę, łapcie namiary - Olejek Karotenowy Mocno Koloryzujący. Kosmetyk pochodzi od Hildegard Braukmann, jest naprawdę bardzo dobrej jakości, sprawia że faktycznie nie ma na cerze żadnych śladów, wygląda ona zdrowo i normalnie, a opalenizna jest utrzymana długo. Co więcej - nie wygląda ona dziwnie i sztucznie, tylko całkiem naturalnie.