Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i tak

Facet po 40 nadaje się już tylko jako eunuch do haremu.

Polecane posty

Gość no i tak

Gość Powiem tak
a ja wole facetow po 40,sa dojrzali i niejednokrotnie przystojniejsi od 25-30 latkow,Ci to dopiero sa eunuchy

Gość strażnik haremu
mamy tu paru eunuchów, ale wszyscy od dwódziestce.

Gość eunuch jak to
sie czytak ?? :P

Gość LLafiryndaaaa
to Ty tak się czujesz czy Twoj facet? może tylko pije piwo i je Chipsy przed telewizorem? do tego wystarczy mieć 30 lat i można takim być... znam gościa, który ma 48 lat i jest świetny w łóżku, jego żona jest zachwycona...kochają się codziennie... skąd biorą się tacy malkontenci??????

Gość heca_ jak z pieca
ma 56 i jest świetny w łózku . Może ( i chce!!!!) kochać się codziennie a nie rzadko kilka razy dziennie. Ten (ta) który zalożył ten topik nie ma bladego pojęcia o życiu :P ... hahahaha seksualnym :P

Gość wamip
słuchajcie-mam 43-do pażdzier ub. r.potrzebowałem jeden num.3xw tyg.-(następnie poszedłem na operację przepukliny pachwinowej)-coś się we mnie porobiło -chciał bym stale ipodoba mi się praktycznie wszystko co się rusza(powiedzmy większa połowa)-kobitki- wysyłajcie swoich M.na operacje.(coś w tym jest,bo na żart-że chyba mi wszystkiego nie wycieli?pielęgniarka odparła że napewno się polepszy.)

Gość no i tak
ktoś tam mi zarzucił, ze nie mam bladego pojecia o życiu seksualnym. Odkad olałam tego eunucha, juz mam. Dzieki komuś innemu. A bajki o tym, że taki facet może raz dziennie to sobie darujcie. Mojemu wystarczało raz na 3 miesiące i 1-2 minuty i było po wszystkim. Czasem nie zauważyłam, że cos w ogóle było. . Eunuchy! :P

Gość Autorko tego topiku
Skoro nie rajcują cię twoi rówieśnicy to co poczniesz ? ? Polecisz do młodszych ? ? A jakie szanse ? ? :-D :-D He, he, nie bądź śmieszna i nawet nie pisz że masz u nich szanse :P

oj duże, duże :) czego dowodzą topiki o sexie ze starszymi

Gość Do naji28
A kto je tworzy ? ? Ja pisze o realnym świecie :P

Gość Do naji28
Z tego portalu "wynika" że faceci "pragną starsze" . To jakim cudem jest nas na tej planecie 6 miliardów a nie 6 milionów ? ? Odróznijmy realny świat od wirtualnego świata marzeń części internaute.k :-D

Gość no i tak
Naja28 - Ty wiesz... :) a reszta niech myśli, co chce.

tak, ja wiem, że jest jak napisałam pewnie, że nie wszyscy i nie każdej ale z pewnością jest wielu takich co lubią takie zestawienia

Gość Do naji28
Pewnie że jest "wielu". Jak mały procent z kilkunastu milionów przełożymy na liczby realne, to zawsze wyjdzie : wielu :-)

Gość no i tak
hmmm, to jakoś tak geograficznie być może koło mnie jest większe zageszczenie, a gdzioeś indziej występują przez to braki. :P

mila pani tak mi sie zycie ulozylo ze prawdziwe zycie seksualne rozpoczelem po czterdziesce i mam trzydziesci stosunkow w miesiacu od 15 lat, jak trafilas na duupe wolowa to mialas pecha

Gość no i tak
A kogo mam obwiniać?? Siebie za głupotę, że jego wybrałam też obwiniam. A wy się nie chwalcie, nie ma tego jak sprawdzić, komputer cierpliwy, wszystko zniesie. :P

wcale nie chwale, nie pije, nie pale, uprawiam sport, regularne zycie, i mam dobra, mila zone, zawsze chetna, ani troche jedza, czy zolza wiec efekty sa.

Gość no i tak
niech obraca, jak umie. Ale według mnie nie umie. :O Jakoś nikt mi gęby gazetą nie zakrywał, więc chyba tak źle nie jest. No chyba, ze jemu właśnie przy mnie staje nie do końca i na krótko, ale to już nie moje zmartwienie. :P Znikam.

Gość zdecydddowanie
no i tak........ jak sobie przygruchalas eunucha to i nie mialas bladego pojecia o co chodzi w ciupcianiu. jakby byl kozak to zrobil by ci tak ze starczylo by na te 3 miechy. bo ruchac, to trzeba umic......

Gość no i tak
Takie docinki mam gdzieś. Nie wiecie o czym piszecie. :O A teoretyzować każdy może. Śpieszcie, śpieszcie, piszcie jacy to jesteście wspaniali, i tak po 40 wszystko wam opadnie. :P

Gość 44 latta
ja kocham się codziennie i nie wyobrażam sobie4 inaczej, takie mam potrzeby

Gość LLafiryndaaaa
no i tak.... jakoś marny ten Twój seks - tylko innych oskarżasz a ten dobry, a ten zły leżysz jak deska? pewno się nie ruszasz i facet z drewnem nie chciał a ten nowy to rżnie wszystko na drodze... a mężczyzni po 40tce są o niebo lepsi od tych młodzieniaszków co to jeszcze nie wiedzą jak traktować damę.... wolę faceta po 40tce, opanowanego i wysportowanego - ten to dopiero wie co robić z Jego Wysokością Penisem...

Gość no i tak
lafirynda - nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz!! Nie wiesz jak jest, to nie pisz głupot. Na pewno nie leżę jak deska. Wreszcie po 40-tce wiem co to jest seks. Ale nie z tym eunuchem. Nigdy więcej starszego faceta. Porażka totalna. :P :O

Gość pipol
karzdy niemowlak powinen miec usuniete jaja bylo by lepiej a kobiety zapladniane sztucznie

Gość pipol
facet po czterdzestce to niewypal niema czym ruchac tym flakiem