Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_sonia_

praca dla młodzieży

Polecane posty

zbliżaja się wkacje i chcialabym sobie gdzies dorobic ale wszedzie mi mowia ze jestem za mloda albo cos w tym stylu...a ja mam juz przeciez te swoje 17 latek. gdzie szukac?? pomozcie

Gość neturbinka
spisz chyba ty skoro nie wiesz nawet jak brac sie za szukanie pracy

Gość znam ten bol ...
Znam ten ból ... W zeszłym roku pomimo tego iż w wakacje rocznikowo miałem 18 lat ( no urodziny w październiku) ... też nie chciano mnie nigdzie przyjąć :( bo byłem niepełnoletni :( Jedynie do roznoszenia ulotek ;/ A teraz gdy mam 18 lat, wszędzie pytają mnie o doświadczenie ;/ bo te ulotki jak źle im się widzą ... No poryło ich czy co ??? Jak mogłem zdobyć doświadczenie, skoro wszędzie odsyłano mnie z kwitkiem ;/ Na szczęście teraz łątwiej o pracę bo mam te upragnione 18 lat :) U nas w Polsce znalezienie przez osobę pracy w wieku przedprodukcyjnym to cud ...

Gość Bądź Niezależna Finansowo !
Lubisz Kosmetyki? Chcesz kupować je dużo taniej? Chcesz być niezależna finansowo oraz dostawać mnóstwo prezentów? Jeśli tak Już dziś dołącz do Avon! Przeżyj życie na własnych warunkach. Jeżeli chcesz rozpocząć karierę, ułatwię Ci prowadzenie własnego biznesu, ale także zmianę stylu życia. Kiedy zostaniesz Konsultantką AVON-u, staniesz się swoim własnym Szefem. Sama ustalisz cele rozwojowe i finansowe, a ich realizacja zależeć będzie jedynie od Twojej energii i entuzjazmu. Możesz skorzystać ze sprawdzonej ścieżki rozwoju, która daje satysfakcję milionom kobiet na całym świecie. AVON oferuje Ci niezależność finansową i nieograniczone możliwości zarobkowe. Nie ma limitów dla Twojego indywidualnego rozwoju. Jeśli jesteś osobą otwartą na innych ludzi, uśmiechniętą i gotową na nowe doświadczenia, chcesz rozwijać się i piąć wyżej, przyłącz się już teraz! Co trzeba zrobić aby obejść cały świat dookoła? ... Trzeba oczywiście zrobić PIERWSZY KROK. Gdy już zdecydujesz się na niego - ja pomogę Ci zostać Liderem Sprzedaży w firmie AVON. Korzyści dla Ciebie : - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU JEST NICZYM NIEOGRANICZONA! PREZENTY: W najnowszym Katalogu rozpoczyna się nowy program prezentowy-(szczegóły na e-mail). W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań lub jeśli już jesteś pewna i chcesz dołączyć do Avon - podaję kontakt: avonpraca@op.pl Po podpisaniu umowy zawsze możesz liczyć na moją pomoc ! Na e-maile odpowiadam codziennie.