Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepraszam ze zyje

Faceci sa bardziej tolerancyjni...

Polecane posty

Gość przepraszam ze zyje

jesli chodzi o tradzik u partnera.... Znam pelno kobiet z tradzikiem ktore maja facetow, natomiast w druga strone nie spotyka sie czesto..... Ostatnio czytalem ze 90 % urody faceta to jego twarz.....czyli czesc juz na starcie moze sobie odpuscic....

To nie tak :) Kobiety chcą mieć ładne dzieci a faceci chcą mieć dużo dzieci. Dlatego kobiety zwracają uwagą na urodę a facet zadowoli się byle czym byle by chętna była.

Gość przepraszam ze zyje
tylko nawet jak dziewczyna ma tradzik to nie chce faceta z ..... nie widzialem pary ona i on tradzik....

Gość V44
Kto ci powiedzial, ze faceci chca miec duzo dzieci? Co to za bzdury?

Gość tylko tyle
Mylisz się.

Matka natura powiedziała że faceci chcą mieć dużo dzieci. Oczywiście nie dosłownie bo dzięki technice współczesnej można kopulować bez konsekwencji. Ale przed wynalezieniem środków anty- tak nie było.

Gość terekumkum
co za bzdura z tymi dziećmi, faceci chą tyle na ile ich można utrzymać, a kobiety chcą przede wszystkim zdrowych dzieci .

Gość ewwefweff
kobiety są wiekszymi estetkami kiedyś spotykałam się z kimś kto ma tradzik, ale jednak za bardzo mnie to obrzydzało, brzydziłam się patrzeć na niego i całować się z nim, więc się rozstalismy :) a facetowi to chyba obojętne i nie brzydzi się tak bardzo. Ważniejsze żeby samica miała kształtne biodra i chętnie udzielała cipki

Gość laski same maja pryszcze
a wymagaja od faceta gladkiej buzi :(

Gość bardzo ladne
panna chce faceta aby kolezanki zazdroscily, a do tego nadaje sie tylko przystojniaczek. a nic tak nie zadowoli kobiety jak widok zazdrosnych przyjaciolek. takie juz sa po prostu te qoorwy

27 dlaczego nie masz? Tak sie zastanawialm, dlaczego ludzie są sami? Nie chcesz, czy nie możesz znaleść? Szukasz miłości od pierwszego wejrzenia? czego oczekujesz od dziewczyny?

Gość Bt
"kobiety są wiekszymi estetkami" "Kobiety chcą mieć ładne dzieci" Skoro tak jest, to dlaczego twierdzicie, ze nie patrzycie na wyglad 😡

Gość bo taka jest prawda
bo sa hipokrytkami....... kobiety zawsze wymagaja wiecej niz same daja, sa grube ale grubego nie chca, maja pryszcze ale ich facet ma miec gladka buzie, pracuja za 800 zl ale facety ma zarabiac min 3 tys . Pasuje tylko tutaj jedno zdanie " Gdzie sie podzialy tamte prywatki gdzie te dziewczyny gdzie tamten swiat ...? "

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a może byście ruszyli tyłki (wy! faceci z trądzikiem) i wybrali się do dermatologa?? nie łaska? trądzik to choroba i się ją leczy. Miałam trądzik i go nie mam - chcieć to móc:)

Gość zzzzzimny Roman
kochana nie wszystko wyleczysz, a niektóre kuracje kosztują pare tyś i są rakotwórcze,

acha i jedno do pana "bo taka jest prawda" - myslisz, że kobieta się cieszy jak haruje za 800 zł?? nienormalny jesteś? co to za herezje? i nie jest tak, że nie zwracamy uwagi na wygląd, każdy ZWRACA. cholera mnie bierze jak każdy mnie ma za jakis ideał i się boi podejść, zagadać. Jesteście tacy jak siebie postrzegacie! Wmówiliście sobie , ze nikt was nie zechce z taką twarzą czy inną pierdołą i biadolicie na forum, zamiat coś zrobić dla siebie. efekty same przyjdą. ale tacy są Polacy - siąść i narzekać

Roman szkoda, że mnie nie widziałeś przed leczeniem...może rzeczywiście wszystkich rodzajów trądzika nie da się usunąć, ale można go zminimalizować, bez przesady