Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiwis

Rolki-podłoże

Polecane posty

Gość Kiwis
palenia tłuszczu na pupie? Ojoj a ja mam płaską pupę :( Wolałabym mieć bardziej wypukłą...

Chyba dziewczyny deko przesadzacie, jak w przysłowiu \" Złej baletnicy, to i rąbek spódnicy przeszkadza \" :P Mam sporo wiosen, jeżdżę na najzwyklejszych z świecie rolkach, moje małe dziecko mówi \" cichaczach \", po najnormalniejszym w świecie asfalcie jaką jest boczna droga na wsi. Będąc nad morzem widziałam sporo rolkowców posuwających po promenadach, które jak wiadomo są kawałkami betonu, są tam też łączenia - da się wszystko przejechać lub ominąć. Wyłożyłam się tylko raz :)

Gość vega71
Szczesciara :P Ja sie wylozylam niezliczona ilosc razy nieraz w bardzo widowiskowym stylu :D Dlatego jesli rolki to zawsz w ochraniaczach.

Gość vega71
Kiwis, Rolki ogolnie ladnie wyrabiaja miesnie, wiec jesli nie masz tluszczu to wymodelujesz sobie miesnie i bedziesz wygladala super.

Gość MadziaaRsl
A ja kupiłam rolki za 350zł Rollerblades, kolka 78A ABEC 7 i jak zjedzalam z mega góry w Wojewódzkim Parku Kultury i Wypoczynku w Chorzowie, ktora byla odrobine chropowata,ogolniejedzilam 1h to rolki juz po bokach sie lekko starły. Czy to mozliwe? Wiem, ze nie sa najtwardzsze kolka bo 78A, a nie 82A. Ale po godzinie jazdy? Kiedys mialam rolki w mlodszych latach i dopiero po 2 sezonie je obracalam o 180stopni i zamienialam z 2 rolka,a jezdzialam ostro, bo smarkata byłam to wariowalam calymi dniami. Czy tamte byly mega twarde,zaznaczam ze dobry byl komfort jazdy na tamtych rolkach ? Pliska odpiszcie ,co sadzicie :-/

Gość gość
ktos poleci dobry sklep z rolkami? :)

Gość gość
Ja znam bardzo dobry sklep - http://xtreme-shop.pl , zajrzyj sobie na ich stronkę. Mają naprawdę wysokiej jakości produkty!

Gość gość
Najważniejsze w jeździe na rolkach jest zdobycie dobrego sprzętu. W solidnych rolkach będziemy znacznie lepiej jeździć. Polecam wam zajrzeć na stronę www.roweryrolki.pl Tam znajdziecie szeroki wybór rolek i ochraniaczy.