Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noico-ona

małe pajączki na nogach

Polecane posty

Gość ehem
no, może sie kiedyś skusze na taki zabieg, choć ja z natury bojąca sie jestem :) a efekty są od razu?

Gość lolkoiu
ja też mam:(( i to chyba dlatego że czsami nawet 10 godzin stoje w pracy:(( znacie może jakieś dobre maśći które pomogą??

Gość a co powiecie
oj ja tez tak mam i widze ze ciagle nowych przybywa ciagna sie i razem lacza,chyba zaczne brac Varixinal bo widzialam reklame,nawet obiecujaca jest i moze ten spray jakis haskolek kojarzycie?ze spora iloscia heparyny

Gość dziewczyny a ja mam
podbijam

do autorki - nie przejmuj się. Masz dopiero 17 lat. Pajączki na Twoich udach pojawiły się ponieważ jesteś zapewnie porządną dziewczyną i między nimi (tzn. udami) nic się nie dzieje. Pajączki wtedy wchodzą i próbują zapleść pajęczynę. Kiedy będziesz trochę starsza i przestrzeń pomiędzy Twoimi udami będzie regularnie odwiedzana przez faceta/tów pajączki wystrasza sie i uciekną ;)

Gość a c....

Gość a czy sa jakies

Gość uuuuuuuuu

Gość dzidus
do Bywalca Twoje wypowiedzi sa idiotyczne kolego, pewnie jestes gejem, co wogole robisz na kobiecym forum?

Gość naparstkowniczanin
Bywalec ma rację, z wiekiem to minie, wystarczy troche "zajęć koedukacyjnych". Gejem xD

Ja mam od solarium,występuje też od słońca,można leczyć laserem,ale bywa iż obok wyskoczy drugi pajączek,to troche walka z wiatrakami,łykaj rutinoskorbin.lub wit.c-nie pojawia się nowe,czy większe>

Gość klassi
Pajączki są straszne, zwłaszcza jak zaczynają się te cieplejsze miesiące to rujnują wygląd skóry. Ja właśnie coraz częściej dowiaduje się, że laser jest całkiem niezłym rozwiązaniem. Czy jest jakiś szczególny, na który warto się zdecydować, jeśli chodzi o sferę nóg?