Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytam Pytam Pytam

Kto ze mną zrobi 14 dniową głodówkę od 12.06?

Polecane posty

Ja robię na pewno! Już kiedyś robiłam- efekty zniewalające. Jestem teraz na diecie 13dniowej, potem mam ważny wyjazd na cały dzień, więc robię przerywnik- dzień owocowy i soki. A potem lecę z 14dniową głodówką, ponieważ mam tak duży cellulit, że tylko to mi pomoże. Wiem, co robię, już kiedyś robiłam głodówkę :) Cellulit zniknął, schudłam ok 8 kg, wyładnialam :P Czas to powtórzyć mijają chyba 3 lata. Daję wam czas na przygotowanie- dla mnie DK jest przygotowaniem- może nie najlepszym, ale jednak. Więc kto?

glupie pytanie zadam no ale kto pyta nie bladzi : ) i to jest glodowka doslownie ? nic sie nie je zupelnie ? jak mozna to wytrzymac ?

Gość Gargamela
Ja też byłabym chetna:) Wczoraj zakończyłam swoja 5dniową głodówle i tez jestem zachwycona rezultatami:) NAstepnym razem chciałabym dotrwać do 10dni:)

Tak głodówka to głodówka zupełna- sama woda, zielona herbata można zrobić głodówke na własnoręcznie wyciskanych sokach. Głodówka to nie jest jedzenie bardzo mało, bo wtedy to jest głodzenie sie ,a to dwie rózne sprawy! Ja robię 14 dni, albo i dłuzej zalezy od samopoczucia, pierwsze dni są trudne, ale warto- bo chcę pozbyc się cellulitu i tych wszystkich śmieci po USA :P Skóra będzie jędrna, a ja odmłodnieję, chociaż i tak mam 21 lat :D

aha nie boję się jojo- trzeba powoli wychodzic z głodówki najpierw owoce i warzywa potem trochę pieczywa, chude mięso, nabiał, pieczywo oczywiscie ciemne. Głodówka wbrew pozorom jest wspaniała! Samopoczucie świetne! Pierwsze dni mogą zniechęcać, ponieważ tym gorzej się czujemy, im więcej mamy w sobie toksyn i smieci oraz grzeszków dietetycznych :D Aha i przy głodówce szybciej bije serce- to dla mnie najgorszy objaw :( Poza tym skóra bardziej się poci, nie nalezy używac za duzo kosmetyków, często trzeba się relaksować, umysł jest świeży :) Czytałam kiedys historię faceta który robił 40dniowe głodówki bez uszczerbku dla zdrowia. W dziesiejszych czasach żarcie to koszmar- same E E E E E E E i inne konserwanty :( trzeba działać :D

Gość Nowaaa*
a ile trwała Twoja pierwsza głodówka ? ile schudłaś ? i z jakiej wagi ? tez zamierzam zrobic głodowke ale to moja pierwsza wiec sprobuje wytrwac 10 dni pozdrawiam :-)

Gość Buldożka
Czy głodówka nie będzie nie bezpieczna dla mnie? Ja trenuje 2 razy w tygodniu siatkówkę i zastanawiam sie czy nie padne bez jedzenia.

Gość *maya*
ja bym sie przylaczyla! ale powiedz mi jak sie nalezy przygotowac?

Gość a ja powiem tak...
ok, ja moge z tobą :) zawsze to jakies nowe doswiadczenie, pozdrawiam

Gość a ja powiem tak...
moge pisac do ciebie na maila?

Gość Nowaaa*
ja zaczynam głodówke od 7 czerwca 10 dniowa jak sie uda to 14 ktos ze mna ?? dobrze byloby miec wsparcie bo ja czesto mam tylko slomiany zapal i nic z tego nie wychodzi a 20 czerwca to wazna dla mnie data i chcialabym byc szczuplejsza troche pozno sie obejrzalam ale coz tak bywa :/ moim marzeniem jest schudnac 10 kg no ale do 20 czerwca napewno sie nie uda ehh ale sprobujemy ile bedzie :)

Gość Nowaaa*
a i jeszcze pytanko Mały Urwis czy przytylas po tej glodowce czy utrzymalas wage ?? i mozesz mi w skrocie opisac jak trzeba wychodzic z glodowki ??

ja bardzo chętnie.nawet od jutra. pytanie tylko JAK WYTRAĆ!?JAK SIE NIE ZŁAMAĆ?no i co zrobić zeby nie zemdlec?

bardzo dobry wstep do anoreksji:(:(:( co wy wymyslacie ludzie??? po pierwsze sport, po drugie sport, po trzecie sport, po czwarte jesc normalnie z duza iloscia owocow i warzyw oraz ryb!!!- jedyne skuteczne metody na ladna figure, brak cellulitu i zdrowie:)

Gość Nowaaa*
uwazam iz 14dniowa glodowka to nie znaczy odrazu anoreksja to jest po to aby oczyscic organizm zmniejszyc zlaldek a pozatym calkowicie zmienia sie nawyki zywieniowe tylko wlasnie najtrudniej jest wytrwac odchudzam sie juz chyba od dwoch lat znaczy planuje odchudzanie bo zawsze bylo do jutra i od jutra byl czas ze wazylam 72 kg teraz waze 63 ale moja upragniona waga jest 50/52 a teraz mam cel zeby schudnac jak najwiecje do 20 wiec mysle ze glodowka bedzie najlepsza :-) Hypnose a Ty ile wazysz i przy jakim wzroscie i ile chcialabys schudnac ??

ja niestety sie nie pisze. chyba bym nie wytrzymala za dlugo jak drugi dzien nie jem to juz mi slabo a 12 to idealnie sesja, a wtedy musze miec sile : ) ale moze po ? zobaczymy a wam powodzenia zycze

waze jakies 58-60 kg przy wzroscie 160. chcialabym schudnac z 10 kg ....

Po pierwsze do mantis: czy robiłaś kiedyś głodówkę? Nie? Bo ja tak, sporo mam wiedzy na ten temat i utrzymywałam kontakt z osobami, które zrobioły i żadna nie padła. Laicy niech nie wypowiadają się :( Do głodówki trzeba się przygotować w mniej więcej tyle dni ile ma ona trwac, tyle samo dni należy wychodzić z głodówki. Ok 2 tyg przed zrezygnowac z ziemmniakow makaronów biłaego chleba, smazonych potraw, duzo pić, jesc owoców i nastawić się psychicznie! pierwsze dni- przynajmniej dla mnie są okrutne- kłamać nie będę- wlaśnie wtedy wychodzi to co najgorsze mam w środku! Potem jest tylko relaks i swietne samopoczucie- kto nie przeżyje- NIE UWIERZY. polecam www.glodowka.pl

Aha i ja tę głodówkę traktuje raczej jako TERAPIĘ DLA CIAŁA I UMYSŁU a nie zachciankę żeby zrzucić z 8-10 kg chociaz to bardzo miły dodatek i przy moich kg będzie mile widziany. Wiem, ze nie zrezygnuję, mimo złego samopoczucia na początku. Po głodówce trzymałam wagę ok 62 kg/ wzrost 168 cm- było ok. Potem zaczełam brac hormony, przez to żreć bo od samych tabletek sie nie tyje, potem wyjazd do USA i teraz waze 10 kg więcej :( Wychodzenie z głodówki- pierwsze dni - soki nie rzuca sie od razu na mięso i ziemniaki z sosem :O włączamy nastepnie owoce, chude ryby , po ok 2óch tygodniach mozna spokojnie przejsc na dietę ok 1200 kcal i stopniowo zwiekszac ile potrzebuje organizm:)

i jeszcze. początkowo nie chce się pić- trzeba w siebie niemal wlewać około 2 litry dziennie, potem przychodzi to juz normalnie. serce mocniej bije na języku zbiera się osad- trzeba czesciej myc zęby , poniewaz te brudy wychodzą tez tą drogą. częstsza kąpiel i lekkie bawełniane ubrania. lekka gimnastyka- nie katujcie się dziewczyny pozytywne nastawienie! i POWODZENIA!

I co? Chętne pouciekały?:D Jeśli juz ktos zaczyna od jutra Piszcie jak Wam idzie, ja dołączę 12-ego. P.S. też mam sesję, ale główka w głodówce tak szybko przyswaja, ze ludzie sie dziwią:P Dobranoc

Gość Buldożka
To ja też od 12, ale krótszą nie 14 dniową:)

Gość Nowaaa*
oj ja nie pisałam bo mnie juz nie bylo ja zaczynam swoja glodowke od 7 jeszcze troche czasu zostalo zeby sie nastawic psychicznie ;-) Mały Urwis mam jeszcze pytanko te slabe samopoczucie to tylko na poczatku czy pozniej tez bywa ??