Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam

DIANE 35......doswiadczenia

Polecane posty

Gość zaczynam

zwracam sie do bardziej doswiadczonych ktore braly diane 35, jak zachowywal sie organizm i w ogole...skutki uboczne i plusy...jeli takie sa....mi lekarz przeopisal pierwsze opakowanie i podobno sobie dziewczyny chwala, ja slyszalam co innego w moim srodowisku..a jak z wami..pozdro

Gość szkoda.
ja bardzo zaluje ze bralam te tabsy.Tzn. w trakcie brania super ale po odstawieniu zaczęly sie jazdy;pryszcze,wypadanie włosów,nieregularne miesiaczki i nie możnosc zajscia w ciąże.Oczywiscie wiem ze kazdy organizm reaguje inaczej ale tylko pisze jak to jest ze mną ale niestety czasu juz nie cofne choc bardzo bym chciała...

czy jedynym roziązaniem zawsze są tabletki antykoncepcyjne:?? ja tego nie rozumie, przeciez jets takie coś jak patentex oval i co moze się pienie(niekoniecznie) ale wiem że nie działam chemicznie na organizm nie ma żadnych ubocznych skutków, a razem z prezerwatywa daje prawie 100 %pewność... wolę tę globułki 10 min przed i wiem,że nic się nie wpadne... .

Gość doda-ajj
a w moim przypadku to jedyne tabletki które mój organizm toleruje i czuję sie po nich dobrz i mam dobre wyniki badań.musisz sama zobaczyć jak Twoj organizm reaguje.

Gość zaczynam
w sumie to sa moje trzecie tabsy pierwszymi byly yasminelle, potem yasmin a teraz diane..........przepisal mi je takze dlatego ze podejrzewa u mnie PCO... ... w sumie zawsze moge odstawic...

hej ja za tydzien powinnam skonczyc pierwszy listek diane mite ( to samo co dane 35) ale czuje sie okropnie dzis zdecydowalam sie ze je odstwaim niech sie dzieje wola boska ale ja nie daje rady. bol glowy jest straszny, jestem cala opuchnieta, nogi mnie bola wczoraj mialam bol w klatce piersiowej caly dzien. jestem senna caly dzien a w nocy nie moge spac, mam koszmary, bol piersi jest przerazajacy przez co nie moge spac no i piersi sie powiekszyly przy czym i bez tego mam ogromne dzis postanowilam ze je odstawiam ...