Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milajla

Tabletki przyspieszające OPALANIE

Polecane posty

Gość milajla

Znacie jakieś tabletki przyspieszające opalanie, przygotowujące skórę na działanie słońca, nadające jej ładny koloryt itp.? Jeśli tak to proszę podajcie nazwę i cenę. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Gość *nigdy nie mów nigdy*
up

Gość bronzactiv

Gość *nigdy nie mów nigdy*
a gdzie to mozna dostac i ile kosztuje?

Hmmm...już pisałam na wcześniejszych tematach,ale...Spróbuj Inneov słońce bo mi pomagają te kapsułki,oczywiście musisz też użyć krem z filtrem.Inneov słońce właśnie sprawia,że skóra szybciej się regeneruje po kontakcie ze słońce kolor opalenizny jest ładniejszy.Kupisz go w aptece za 86zł.Stosowała i uważam,że warto.Już nawet kupiłam następne opakowanie na tegoroczny wyjazd:)

Gość ata172
poprostu popros w aptece o beta karoten

Gość osxgbjh
zamiast tabletek proponuje tańszy i pewniejszy sposób-jedzenie marchewki i picie soczków typu kubuś czy pysio. O 100% bardziej wiarygodne, pewne i bezpieczne...nawet smaczne!

albo używanie balsamów samoopalających, dove na przykład. Są świetne i mogą uzupełniać efekt tabletek

Gość verra
zdecydowanie naturalne marchewkowe metody sa naprawde skuteczne i zdrowe. niestety nie zawsze wystarczaja, tak jak stwierdzila mroczna czasem sobie trzeba pomoc jakos:) ja twarz generalnie opalam sobie szybko, ale nogi sa trzy tony jasniejsze zawsze. no i wtedy balsam brazujacy sie przydaje. tez lubie dove - uzywam go od czasu do czasu, jak jest pilna potrzeba, ale efekt jest zawsze wiecej niz ok:)

Gość hahaah
a inneov wystrczy 1 opakowanie? Ile wczesniej trzeba zazywac tabletki z beta karotenem?

Wystarczy jedno opakowanie na miesiąc przed opalaniem. A jeśli chodzi o jedzenie marchewki i picie soczków marchewkowych,to wszystko fajnie,ale byłam po nich kiedyś zółta :/ więc wolę Inneov słońce bo te kapsułki mają jeszcze działanie ochronne.

Gość llhhhh
soczki typu kubuś nei są zdrowe, pełne konserwantów i nie tylko! poza tym maja mało betakarotenu - piłam przez rok codziennie i nic żadnego efektu poza problemami z wątrobą. Pamiętajcie że łatwo przedawkować witaminę A własnie naturalnymi sokami choć warto je oczywiście pic ale w rozsądnych dawkach. Ja biorę solastynę max i uważam że są dobre. jednak poprzestane na jednym opakowaniu chyba bo to jednak duza dawka betakarotenu (15 mg) a nie chce mieć problemów później.

Ja właśnie dlatego biorę Inneov słońce bo w przeciwieństwie do innych preparatów zawierają mniej beta-karotenu a dokładniej 4.7 mg i nie dają nienaturalnego koloru skóry. A to dlatego, że jak już wspomniałam ich funkcją jest ochrona skóry a nie jest to przyspieszacz opalania. Taka dawka wspomaga tylko opaleniznę, żeby była jednolita i ładna. Możesz je zastosować zamiast solastyny jako to drugie opakowanie o mniejszej ilości beta-karotenu na przykład.

Gość edw
MADZIA JEST TO TABLETKA

Gość jadddwisia
Czy takie tabletki przyjmuje sie przez całe wakacje czy jednak trzeba ze zacząć brać kilkanaście dni przed opalaniem ?

Gość innuendo25
jadddwisia, ja np. używam belissy sun i zaczynam ją stosować ze 2 tygodnie przed planowanym wyjazdem, żeby skore trochę na słonko przygotowac ;) później mam pięknie i zdrowo opaloną skórę :) belissa sponsoruje moje kąpiele słoneczne co roku;d

Gość gość
można brać przed, podczas a nawet po opalaniu. Ze swojej strony polecaam Sunea Skin