Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way or another

potrzebuje sprawdzic czy chłopak co s do mnie nadal czuje...

Polecane posty

Gość one way or another

...ide jutro ze swoim byłym na randke, chodzilismy rok temu ( ja z nim zerwalam) on chcial wrócic,ale ja sie nie zgodzilam. Od jakis 2 miesiecy znow mamy kontakt ze soba - smsy. Spotkalismy sie raz w tamtym miesiacu na piwie (inicjatywa wyszła od niego)...niby wszytsko fajnie było,ale jednak juz nic mi nie napisal po spotkaniu ani nic. Więc ja napisalam czy nie poszedłby kolejny raz na piwko: on,ze bardzo chętnie. Ale potem jakos kontakt się urwał i była cisza ok tyg. Teraz znow smsujemy i ja spytałam się czy chciałby się z emna spotkac i się zgodził. Pytanie mam takie: jak sprawdzic czy jemu jeszcze na mnie zalezy np. jak rok temu? Dziś chciałabym z nim byc...

może być różnie, nie chcębyć złą wróżką, ale mógł sondować czy coś jesze do niego czujesz. Z tego co napisałaś po 1 pierwszym zaproszeniu Ty 2 razy zaprosiłaś go na spotkanie. To wg mnie b. źle. Facet przekonał się, ze coś do niego masz.:( Nie wyskakuj przed szereg, bo możesz się rozczarować a on np. zemścić na Tobie, albo Cię wykorzystać

> To wg mnie b. źle. Facet przekonał się, ze coś do niego masz. Taaaaak jasne ..., przeczytaj uważnie - to ona z nim zerwała. Logiczne, że teraz to ona powinna pokazać, że jej zależy.

Gość one way or another
no dobra,ale jak się przekonac,ze On cos do mnie czuje? domyślam się,że teraz bedzie o wiele ostrożniejszy i nie okaze mi swych uczuc ( o ile je dla mnie ma)...jco zrobic? ;/

Poczekałbym i to dłuuuuuugo. Musiałaby skakać koło mnie jak piłeczka, żeby przekonać mnie odnośnie do szczerości swoich intencji.

będę nieorginalna: dać sobie czas. Ty chyba też powinnaś wiedizeć czy go chcesz czy nie , prawda?

Gość one way or another
ale ja to juz wiem. Chce byc z nim !!