Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez perspektyw

jestem sama i to sie nie zmieni

Polecane posty

Gość 1356779999
zbierze sie takie kolko rozancowe i biadola jak stare baby,znam duzo kobiet malo urodziwych ale pewnych siebie i tym przyciagaja facetow,usmiechem,radoscia zycia,zadowoleniem z drobiazgow i one nie moga sie opedzic od facetow,a Wy??? tylko uzalacie sie jakie to biedne jestescie i nikt was nie chce...i nie zechce,bo kto wytrzyma z taka wiecznie skrzywionym babsztylem???

Gość a ja powiem tak.......
jestem niedojda, przynaję się bez bicia. zadnego fajnego faceta nie umiem poderwac ani zatrzymac przy sobie :o

Gość mary ann
I własnie to mnie wkurza....zanjomi, z którym chodziło się na iprezy, kawy, koncerty, biwaki itd wykruszają sie bo każdy woli spędzac czas ze swoją połówką. a ja? niby single w modzie, ale jakoś nie cieszy nawet najlepszy spektakl gdy nie ma się z kim dzielić wrażeń...

Gość bez perspektyw
gdybym sie uparla mialabym faceta, ale mi nie chodzi o sam fakt jego posiadania, tylko o bycie z kims kogo sie naprawde kocha. Jezeli mam byc z kim stylko zeby byc to wole do konca zycia byc sama

no ja niestety nie jestem pewna siebie, co na to poradzę :(

Gość 1356779999
a macie wogole jakies zainteresowania,pasje?

a co to ma do rzeczy, jasne ze jakies pasje to kazdy ma

Gość bez perspektyw
1356779999 tak k...a masz racje, czekasz na oklaski czy co???? Myslisz ze mnie dobijesz tymi tekstami? Mam sie rzucic z okna, podciac sobie zyly czy co?

olac go, co on moze wiedziec o naszym cierpieniu :(

Gość mary ann
nie zamierzam brać udział w gierce CYFERKOWEGO i sprawiać Ci radości swoimi odpoweidziami, ale na koniec powiem tyle, że żeby być dewotami czy w kółkach jakis tam, to najpierw trzeba być katolikiem, moze nie oceniaj tu wszystkich wg tendencyjnych stereoptypów myślenia kategoriami LPR co? jak nie masz nic do poweidzenia konstuktywnego to się nie wypowiadaj...

Gość to samo mam
ta osoba chyba chce nam powiedziec, ze jak sie ma pasje to ma sie takze wieksze szanse na poznanie polowki chodze na silownie, zapisalam sie na kurs jezyka wloskiego, wykladam j angielski w szkole jezykowej, latem podrozuje po Europie i co dalej?

Gość bez perspektyw
1356779999 nie wiem czy uwaznie czytales, ale kjezlei chodzi o mnie to problem w tym ze nie moge trafic na odpowiednia osobe, a potrzebuje bloskosci. Jak juz napisalam w realu nie zrzedze tak jak tutaj udaje ze mam na to wylozone, po to jest to forum zeby napisac co komu na sercu lezy

poza tym ja nie chcę miec dzieci, a chyba kazdy facet chce miec, wiec tym bardziej nie znajdę kogoś, kto tez nie bedzie chcial :(

Gość bez perspektyw
to samo mam ... jezlei wykladasz angielski to musisz umiec nawiazac kontakt z ludzmi, nie ejst wiec tak zle. Ja tez chodze do szkoly jezykowej ale jako uczen ;)

Gość to samo mam
w te wakcje objezdzam cala Szwecje-to chyba kurcze jest jaaks pasja

Gość mary ann
mam wiele pasji, ale jakos nikt ich nie chce dzielić....ot tyle..

Gość bez perspektyw
a ja powiem tak....... to witaj w klubie ja tez nie chce miec, z biegiem czasu coraz tego pewniejsza jestem. Duzo nas laczy ;)

Gość grew
grew--->`` a skąd jestes i ile masz wzrostu?`` to chyba ni e jest istotne

moj byly wlasnie dlatego mnie rzucil, bo on chcial dzieci a ja nie za bardzo :( (miedzy innymi, byly tez inne powody).gdybym wiedziala ze tak to sie potoczy to bym sie z nim nie spotkala. ale skad mialam wiedziec 😭

Gość to samo mam
Tak tak bo ucze j ang dzieci . Z nimi to mam dobry kontakt. A z doroslymi? O wiele gorzej..

Gość 1356779999
nie chodzi o to by kogos dobic,tylko ja patrze z boku i obiektywnie oceniam...trzeba sie wybic z tlumu,a nie miec jakies tam pasje bo kazdy ma...moja kolezanka jest brzydka,ale od lat aktywnie jezdzi rowerem i zapisala sie do kolka rowerowego gdzie jest 40 facetow,jezdza dziennie 120 km i ona wytrzymaloscia jest lepsza od niejednego faceta...to imponuje nam...!i kazdy chce z nia umowic sie,milo sie z nia rozmawia bo jest szczera,otwarta,usmiechnieta,a ma naprawde ciezkie zycie....nigdy jednak nie uzala sie nad soba ...ale co Wy tam wiecie...wspolczuje wam bo od takich jak wy faceci trzymaja sie z daleka...i maja racje:)

Gość grew
``a ja nie za bardzo (miedzy innymi, byly tez inne powody).gdybym wiedziala ze tak to sie potoczy to bym sie z nim nie spotkala. ale skad mialam wiedziec `` JA wlasnie m .in z tego powodu nie mam dziewczyny .BO nie chcec miec dzieci

może to i dobrze, przynajmniej nie strace swojej figury... poza tym jakos nie czuje instynktu macierzynskiego i naprawde watpie, ze kiedys poczuję.

Gość grew
``facetow,jezdza dziennie 120 km i ona wytrzymaloscia jest lepsza od niejednego faceta.`` Wole jak kobieta nie ma umiesnionych nog.

Gość bez perspektyw
1356779999 jestes facetem skarbie??? :P

Gość to samo mam
ja tez nie mam instyktu:( Dzieci wcale mnie nie chwytaja za serca na dluzej niz 10 minut:(Ale to nie byl powod dla ktorego on odszedl. Powod byl taki, ze mu minelo i mijaalo jak byl ze mna tylko bal sie mi powiedziec.

ale szkoda, ze juz nigdy sie nie dowiem czy bylaby z nim szczesliwa jakbysmy kiedys zamieszkali razem... no ciekawe jak to by bylo, moze wcale nie tak fajnie

Gość grew
zdecydowanie lepiej zeby przejechała 0 km niz 120 ,ale to moj gust.

Gość mary ann
nie uzalamy sią nad soba, poprostu na forum każdy powylewa żale, a w zyciu jest uśmiechnięty i szczęśliwy z pozoru, nie rozumiesz tego??przeciez nie siedzą na spotkaniach i nie wywnętrzam się jak to mi źle bez facet.., nie jest tak najgorzej biorąc pod uwagę czas na własne zainteresowani, ale brakuje czasem bliskości kogoś

ja mam bardzo nieumięsnione nogi, zadnego sportu nie uprawiam i w ogole jestem bardzo slaba :(