Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAOW

NIE MA PIEKNIEJSZEJ FIGURY NA SWIECIE CHYBA !ONA JEST BOSKA!!

Polecane posty

Gość madziXXX
oj ładna ! :)

Gość szokkkk
cudna

Gość hmm pełno takich lasek jest

Gość hmm pełno takich lasek jest
w ogóle nie ma kobiecych kształtów

Gość przykro mi ale jej figura
nie jest ładna:O zero wcięcia w talii, nogi kołkowate, bezksztaltne i mikry biust:O buzia ładna, włosy też super... ale figura do wymiany natomiast duży plus, że jest taka szczuplutka jednak to za mało

Gość moe to prawda
tu wyglada w porzadku bo to fotoszop:) widzialam pelno jej fot znienacka zrobionych i z ukrycia i tam wyglada naprawde jaka jest ..brak talii i zero biustu oraz plaski tylek:(jak mala dziewczynka:(

Chyba raczej brak figury...... Biodra wąskie jak u faceta.... biust malusi......... tyłka brak............

oj nie, mylicie się, akurat tyłek to ona ma boski:) taki wypukły i sterczący, ale malutki oj tego to jej zazdroszczę:)

Gość ZAZDROSCICIE I JUZ
ZAZDROSCICIE JAK CHOLERA. WKLEJCIE FOTE JAK ZNAJDZIECIELEPSZE CIALO A W TO WATPIE:)BUHAAA

Gość wszystkiejestesciezazdrosnice
e tam wszystkoe kjestes pewnie małe i grube.. ona jest sliczna..pokazcie swoje zdjecia zazdrosnice, co ja krytykuja http://www.talkingdesktop.com/fantastic%20four%20jessica%20alba.jpg ciekawe..Kuraiko, czy jestes łądniejsza z TWARZY OD niej jak ja tak krytukujesz, przeciez ona jest sliczna! dawaj swoje zdjecie, zobaczymy czy jeste łądniejsza

poczekaj, zaraz znajdę Ci te foty z plaży

Gość zniesmaczony22222
Bioder brak, biustu nie stwierdzono. żebra na wierzchu... To na 100% kobieta? Ten skórognat?? A gdzie kobiecość? A wziąć taką do wyra to człowiek sobie tylko siniaków narobi... Błe...

Gość MA MALY I PLASKI
ja mam chudą dupe jak cholera bo mam niedowage a tez mam taką jedną fote i wypinam tylek jak ona i co? mam tak samo wypukly a nwet bardziej niz ona mimo ze na stojaco tragedia:(":(

Gość matejko
odezwaly sie znawczynie, same grube lachony tu siedza, co z tego ze maja wielie biusty jak sadlo na brzuchu i spasle tylki

Gość wszystkiejestesciezazdrosnice
jest szczupła, a jaka ma byc gruba!!jak wy!

Gość adam z krakowa
te zdjecia z plazy jeszcze bardziej ukazaly jej biodra męskie:(łomatko!!

A dlaczego wyjeżdżacie POMARAńCZE od razu z tym, że jak ktoś krytykuje to od razu zazdrosny?!?!?!?! Trochę płytkie takie myślenie.... I nawet nie potraficie się podpisać na czarno... Każdy ma prawo do własnej opinii, a czy to forum ma być jakimś fanklubem Alby i jej \"cudownej\" skostniałej figury?? Ja akurat uważam że figurę ma fatalną, buzi nawet ładną. Ale jeżeli się komuś nie podoba to od razu zazdrosny??? Np takiej Kuraiko się nie podoba. I ok :-) I od razu krzyczycie żeby dać swoje zdjęcia... no żałosne po prostu Co do zazdrości to chyba te co tak pieją nad jej \"wspaniałą\" figurą to i pewnie same chciałyby tak wyglądać, albo i wyglądają - jak chodzące kościotrupki

do kościotrupa to jest jej bardzo daleko więc bez przesady:D normalna dziewczyna