Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisz bo jestem ciekawa

Do faceta.rocznik.1978

Polecane posty

Gość napisz bo jestem ciekawa

Skąd jesteś? Dolny Śląsk to wiem, ale konkretnie to skąd?

Gość ale dlaczego masz
nie odpowiedzieć to aż tak wielka tajemnica? a może się czegoś obawiasz?

Gość obawia sie gwałtu
:P

obawia sie ze jak powie, to miliony takich jak wy zaczna mu sie naprzykrzac a tego nie chce

Gość a dlatego
ze napisał o sobie tyle szczegółów już co do wykształcenia i innych spraw osobistych iż łatwo taką osobę w małym miasteczku znaleźć .

\"a dlatego\" : nakomicie to wyraziłaś. Jak podam miejscowość to dodanie imienia i nazwiska byłoby już niewielkim dopełnieniem :-D ps: ktoś zajrzał do mojego nicka, to miłe. Prawie nikt tam nic nie pisze i ludzie już nie zaglądają do nich (cholercia, ja też) 🖐️

Temat ucichł. He, he, :-D :-D :-D . Ale faktycznie, w miescie wojewódzkim bywam, więc na kawę mogę sie spotkać. Ale nigdy tu nie podam miejścowości. Mamy na Dolnym Śląsku 29 miat powiatowych. Ile gminnych to nie wiem (w różnych powiatach jest rózna liczba miast) ;-) 🖐️

Gość tym bardziej chcę wiedzieć
też bywam we Wrocławiu, teraz znacznie rzadziej niż kiedyś, ale daleko nie mam poza tym co to są gminne miasta?

Gość tym bardziej chcę wiedzieć
a to że Cię nie znam, to jestem pewna :) dlatego chciałabym chociaż wiedzieć, czy pochodzimy z tej samej miejscowości, ale nie to nie :P

16:38 Czarodziejka z Oz aż zaczerniłam nicka z wrażenia!!! Do facet rocznik 1978- piękne i miłe słowa tymbardziej że ostatnio miałam fantazję na Twoj temat...Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że jesteś bardzo ale to bardzo w moim typie...Dodam że widziałam pewną część Twojego ciała co spowodowało u mnie te właśnie fantazje Niewiarygodne ale prawdziwe

Gość tymbardziej chcę wiedzieć
no to uwaga wymieniam :) Bolesławiec Dzierżoniów Głogów Góra Jawor Jelenia Góra Kamienna Góra Legnica Lubań Lubin Lwówek Śląski Milicz Oleśnica Oława Polkowice Środa Śląska Świdnica Wrocław Ząbkowice Sląskie Zgorzelec Złotoryja Więcej nie pamiętam - jakaś podpowiedź?

\"co to są gminne miasta?\" - dziwne pytanie :-) Ale odpowiem. W województwach mamy miasta : 1. Siediby władz wojewódzkich 2. siedziby władz powiatowych 3. siedziby władz gminnych niektóre łączą punkty 2 i 3 (Na Dolnym Sląsku jest ich 28) lub 1 i 2 (Wrocław jest miastem na prawach powiatu). Ile jest miast z pubktu 3 ? Nie wiem (pewnie od 100 do 200) ps: są jeszcze gminy wiejskie (siedziba gminy w wiosce) ale najczęstsze są wiejsko-miejskie (czyli te z punktu 3)

nadal nie rozumiem myślałam, że jak region łączy się z miastem to jest POWIATEM z większą wsią to gminą czy jakoś tak no to jeszcze znam Namysłów Twardogórę

tymbardziej chcę wiedzieć każdy obszar jest w jakimś powiecie. To co wczesniej wyjasniłem to najlepiej ilustruje zasady podziału administracyjnego kraju

no to z jakiego jesteś POWIATU :) ?

nie doceniasz mnie :) to może mała podpowiedź i to mi wystarczy nawet jeśli nie będę wiedzieć skąd jesteś od Wrocławia w kierunku płn? płd? zach? czy wsch?

:-D :-D Oj czemu to drążysz ? ? Chetnie ci powiem skąd, jak się nazywam - ale tylko w realu . Przykro mi bardzo że muszę ci odmówić odpowiedzi na pytanie. Sama rozumiesz (bardzo by się zawęził obszar i ktoś ode mnie by się zorientował)

no to szkoda nie mogę spotkać się w realu, ponieważ pracuję :) poza tym wolałabym wiedzieć z kim się spotykam (dla Ciebie to chyba bez różnicy) a po trzecie - być może jesteśmy z tej samej miejscowości, dlaczego więc mielibyśmy spotykać się we Wrocławiu? :) Pozdrawiam i życzę miłego weekendu

ja natomiast chcetnie bym sie spotkala w realu tyleze do Wroclawia mam spory kawalek drogi:)

mam dziwne wrazenie ze ten facet w rzeczywistosci jest kobieta. i specjalnie was podpuszcza