Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisz bo jestem ciekawa

Do faceta.rocznik.1978

Polecane posty

ale macie problemy w sobotni wieczór :D:D :D

oczywiście same dałybyście wszystko żeby tylko wiedziec.

o niczym innym nie marzę... potrzbne mi to do życia wręcz by wiedzieć kim jest facet :D ;)

satee mnie to nie interesuje ale skoro wysuwasz takie argumenty podeprzyj je jakims dowodem bawisz sie w kotka i myszke

mimo wszystko nie sprowokujesz mnie. wcześniej miałam podejrzenia, ale chciałam się upewnić

Gość satee robi prowokacjone
a ja po prostu leję po nogach, facet nie daj się wkręcić, mówię ci, ja ci to mówię.

Ja tylko dodam mimochodem, że kilka osób mnie zna z personaliów tutaj i co? I chujo. Kochani co byście ode mnie chcieli aby tylko nikt sie nie dowiedział kim naprawdę jestem, łoooooooooo, jak się boję, łoooooo kurwaaa. Weźcie skończcie tę bzdurę.

I na maila już odpisałem. :-D Nie pomyliłem się :-D Jeszczę lecę innym odpisać. Miło było cię \"stee\" poznać :-) I dziękuje ci za tą dobrą dawkę śmiechu. Pozdrawiam 🌼

Zośka Nie było imienia i nazwiska. Dobiegła końca miła z zabawa pt \"wiem kim jesteś\", której nie żałuje. Po przedwczorajszym dniu, dzisiejszy był miłą \"rekompensatą\". Zoska - teraz to ja chcę wygrać nowy, niedzielny plebiscyt ;-) Ten jest inny i mnie bawi. Może nawet sam na siebie zagłosuje :-D

Wiecie co, mnie to aż śmiech zdejmuje na te personalia i inne pierdoły. Zawsze jak jestem w PL to mam wrażenie że jest to kraj gdzie głównym problemem jest schizofrenia. Wy się lubicie bać. Wy nawet nie wiecie kim jesteście. Macie tysiące nicków, macie tez swoje nazwiska itd, i co? I jak mówię chujo. Co to kogo ineteresi, czy ja jestem Zośka, czy inna Ruda Lola, czy Agniesia? Najlepsza jest tu jedna dziewoja pod tym względem, otóż widziała mojego ryja, ale nie wierzy, że ja to ja. No i chce żebym jej wysłała drugię fotę mojego ryja ale z datą, mogiem wysłać, ale jaką wybierasz? Tę starą z data dorobioną w photoshopie, czy nową tez z datą dorobioną w photoshopie? A może oryginalną z datą z aparatu? Noż kurwa. Jak je rozróżnisz bejbe? Nie możesz po prostu przejść do porządku dziennego, że mój ryj jest mój? Taki sam ma sens topik bądźmy nadzy. Bez ryjów. Świetnie. I ta cała zabawa w kota i mychę.

No ja raz na siebie zagłosowałam, ale wiesz, zostałam zdyskwalifikowana...

Zośka Lubię twój styl pisowni. Mimo iż wulgarny to jest bardziej uroczy niż groźny. 😘 A co do tego plebiscytu to już tam swoje zdanie wyraziłem. Może być :-D

Gość facet a ty maila dostales
:)

Oczywiście ze nie jest groźny, bo ja sama nie jestem groźna. No ale to szczegół. Głowę mam na tyle sprawna, że mogę sobie odpuścić wulgaryzmy kiedy chcę, a kiedy nie to puszczam piękne wiąchy. Bo lubię. I co? I chujo. Ktoś mnie wybierze na naczelne chamidło forume? Nie sądzę. Z kurwiszczem forume nie wyszło, z kretynką forume nie wyszło itd. No i ? Po prostu taka jest różnica między nami, że ja robię to co chcę i już, a wy robicie to co myślicie że musicie. Masę osób tu wie, że ani kretynką ani kurwą nie jestem, no i? Co to zmieni że ktoś mnie tak nazwie? Nic. Bo rozumy mata. A mnie to wystarcza.