Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uuuu

tabletkli za wczesnie, dziwny okres

Polecane posty

3 dni temu myslalam, ze dostalam okres, troche za wczesnie, lecialo mi strasznie malo do tego wydzielina jest jakas brazowa, juz prawie nic nie leci. Tego tez dnia zaczelam brac tabletki anmtykoncepcyjne, bo myslalam, ze to okres, teraz czytam, ze to moze byc nadzerka lub cos innego, ale co z tabletkami? jesli dostane okres za pare dni, to co wtedy? Po tej paczce chce zaczac brac nastepna...:(

Gość doda-ajj
może to tabletki wpłyneły tak na Twoj okres.bierz spokojnie przez 21 dni.potem 7 dni przerwy.w tych 21 dniach moga wysrtapic plamienia.

tak jak poprzedniczka napisała bierz do końca tego opakowania potem 7 dni przerwy. Jesli to Twoje pierwsze opakowanie to musisz ta przerwe zrobić,pamiętaj. Poza tym różne cuda się dzieją na początku brania tabletek. Ja okres zawsze miałam ok 7dni odkąd biore tabletki mam 3 dni i koniec. . . . .

o dziekuje wam:) bo nie wiedzialam, czy moge je dalej brac. tabletki Biore juz okolo 8 miesiecy, ale z przerwami, a teraz mialam dwa miesiace przerwy i znowu zaczelam. nie wiem co z tym okresem... czy to co mi sie zdarzylo to tylko plamienia czy okres, bo trwalo 2,5 dnia niecale i prawie nic nie lecialo... fajnie, ze jest takie forum, bo kompletnie bym nie wiedziala co robic