Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy_ bez_ czy

czy jest tu w tej chwili jakiś wolny facet?

Polecane posty

Gość czy_ bez_ czy

:) ?

Gość czy_ bez_ czy
a bo szukam

Gość awaria zlewu -

Gość czy_ bez_ czy
truptuś

Gość czy_ bez_ czy
otóz to droga j eb, smacznego ;)

Gość nieo
ja jestem wolny

Gość jojojojjjj
jja tez jestem i jestem dziewzyna;)

Gość nieo
i nic z tego nie wynika

Gość ...---...---...---...---...
ja też szukam... ale tutaj...:P

Gość nieo
ja juz nie wierze ze znajde

jeb a co ty sie tak denerwujesz...?:) luz boels i orzeszki :classic_cool: a i wino :D

Gość ...---...---...---...---...
czemu nie wierzysz ile masz lat?

Gość jojojojjjj
nieo a czemu? cos z Tobą bardzo nie tak?? ja tez nie wierze:O nie wierze ze sa jeszcze normalni faceci co nie krzywdzą zakochanych w nich dziewczyn:/

Gość nieo
mam 22 i pół roku podobno jestem przystojny ale czar szybko pryska przez to ze nie jestem pewny siebie, dziewczynom nie podobaja sie faceci nie pewni siebie a jestem malo pewny siebie chyba z dwoch przyczyn, z tej ze nie robie niczego ciekawego ze swoim zyciem, nie mam jakiegos celu zyciowego, studiuje tak po najmniejeszej linii oporu i poza tym nic nie robie nie mam energii na nic ale ostatnio uswiadomilem sobie ze ta energia nigdy nie przyjdzie z zewnatrz jesli ja nie zrobie czegos ze swoim zyciem, musze mimo wszystko sie podzwignac a po czesci ten brak energii i brak pewnosci siebie jest chyba i od tego, ze nie bylem nigdy z zadna dziewczyna i przez to watpie czy ja moge miec dziewczyne w ogole to prawie ciagle ejstem zalamany, to pewnie nie przyciaga do mnie ciekawe ze juz najgorzej kiedy pisze listy do dziewczyn z portali randkowych, jakos zupelnie sie mna nie interesuja, juz bardziej dziewczyny na zywo, tylko wciaz malo poznaje dziewczyn an zywo, chyba mimo tego, ze nadal a zarazem jeszcze nie robie niczego ciekawego ze swoim zyciem, powinienem rownolegle starac sie poznawac dziewczyny choc mam wrazenie ze dopiero jak przemienie sie w kogos prowadzacego ciekawe zycie bede mial wieksze szanse u dziewczyn i wieksza smialosc do nich

Gość nieo
ja bym bardzo chcial byc zakochany w dziewczyny i zeby ona byla zakochana we mnie, to takie marzenie juz od lat, kiedys to jak o tym pomyslalem to az mi łzy w oczach stawaly (ja w ogole ejstem chyba zbyt wrazliwy jak na mezczyzne, za malo twardy, za malo twardy) ale teraz to juz i nie wierze i nauczylem sie tak tym nie rozczulac ja nigdy nie bylem zakochany

pomału wszystko przyjdzie z czsem - tak mówią, albo bedzie to zauroczenie albo coś więcej. U mnie przeważnie jest to zauroczenie i bardzo szybko przychodzi. Już sama nie wiem czy nadaje się do jakiegoś normalnego związku. Owszem sa chwile, kiedy zastanawiam się nad tym ze najwyższy czas pomyslec o tym zeby sie \"ustatkować\". Ale zaraz dochodzi do mnei ze jeszcze nie pojawił się \"ten jeden jedyny...\"

Gość jojojojjjj
wszystkim nigdy nie dogodzisz.... na pewno jest jakas fajna panna którą byś zainteresowal, nie wszystki chca facetów z przeszloscia fajna fura i nową laską co tydzien... ja brzydka nie jestem, zakochałam sie najbardziej jak mozna, bylam w stanie poswiecic dla niego zycie - a on mnie olał, czemu???? sama nie wiem...bo im bardziej staralm sie go uszczesliwic i rezygnowalam ze swojego szczescia tym bardziej go to chyba odpychalo:/ sam wiec widzisz ze ciezko jest znaleźc normalnego towarzysza zycia... życze Ci zebys znalazl dziewczyne ktora Cie pokocha takim jakim jestes i zebys nigdy nie przezywal tego co ja teraz

Gość vxcer
ja sie nie nadaje do tego by miec dziewczyne dlatego jestem sam

Gość zen1979
tez jestem sama :/ Przykre :/ A tu czas tak szybko ucieka, ech....