Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

Ile są warte studia podyplomowe

Polecane posty

Gość mam dylemat

Witam Co sądzicie o studiach podyplomowych z obszaru ekonomii? Chodzi mi o studium na państwowej uczelni (AE)? Czy jest sens robić takie coś ukończywszy studia humanistyczne (beznadziejne pod względem pracy) Chodzi mi o to czy takie studium (bardzo specjalistyczne np: finanse i bankowość, rachunkowość, analityk finansowy, doradca finansowy itd.) jest rzeczywiście czymś co liczy się przy szukaniu pracy (jeśli nie ma się licencjata ani magistra z ekonomii i kier. pokrewnych???

Gość przyszla emigrantka
a jakie humanistyczne konczylas?

Gość mam dylemat
filologię polską... beznadzieja (pod względem pracy, bo studia fajne)

może byc ci ciżeko na takich studiach podyplomowych bez żadnych podstaw ekonomii,ale jak bedziesz sie starało to spbie poradzisz. Ile są warte? nie gwarantuja znalezienia pracy,ale zawsze to jakiś papier

Gość d86
ja mysle,ze bardzo dobry kierunek.... na pewno o wiele lepszy niz filologia polska, co wg mnie jest jednym z nhajbardziejnych nieprzydatnych i bezprzyszlosciowych kierunkow....

Gość mam dylemat
no wiem niestety za póżno:(

ja wlasnie koncze studia podyplomowe na Politechnice Warszawskiej same studia mnie kosztowały 5 tys + do tego drugie 5 tys kosztowaly mnie dojazdy , spanie ,jedzenie bo jestem z nad morza :) Ale moje studia byly na kierunku technicznym wiec pewnie to tyz ma znaczenie :)ogólnie załuje ze juz sie koncza i naj chetniej zapisłabym sie na nastepne :) pozdrwiam

generalnie pracuje jako urzednik i podyplomówki sie licza ale tylko jako papier, na pewno nie umiejętności!!!!!!!

Asiu, a dlaczego myslisz ze audyt to kasa wyrzucona w błoto?? podobno teraz własnie audyty są \"na czasie\" ?? Ja przymierzam sie do kursu na audytora...

ja wlasnie koncze podyplomókę z autytora energetycznego i wiem ze w przyszłosci bedzie z tego kasa :) od wrezsnia zacynam robic audyty i jak ktos sie orientuje cenowo to wie jak jest z tego kasa :)

hej,ciekawy teamt tez o tym myslalm,bo patrzac na oferty pracy wszedzie to samo\' odzial handlowy, odzial marketingowy, Auyt! i inne. Niestety troszke to kosztuje , a patrzac na rozklda zajeci nie wiem czy naprawde cos z tego w glowce zostanie,do tej pory studiowalam dziennie i dziwnie by bylo raz na 2 tyg(bodajze) isc na zjazd?i bez egzaminow,jak to sie zmusic do nabywania wiedzy :D wiem wiem, to juz wlasna wola i chec rozwoju... powodzenia w wyscigu szcurow ,sobie tez zycze hehehe :)

Gość sejoo
jak to? to na podyplomowych nie ma egzaminow? poza tym podyplomowe są zawsze zaoczne? bo piszesz ze zjazd co dwa tygodnie, nie ma podyplomowych wieczorowych lub dziennych?

moja podyplomówka byal przez rok jeden zjazd w miesiacu / w sumie dobrze bo dojazdy do wawy by mnie wykonczyły/ :) ale wiem ze sa co 2 tyg. z tego co czytałam to wiem ze jest podyplmóka dzienna ktos juz na ten temat wspominał