Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GabiP

Mój partner nie potrafi skończyć w środku - co robić?

Polecane posty

Gość GabiP

Witam wszystkich Od jakiegoś czasu współżyję z moim kochanym mężczyzną. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami. Niby wszystko jest ok, oprócz jednej kwestii. Nie potrafi skończyć w środku mego ciała. Potrafi to jedynie poprzez seks oralny. Wydaje mi się, że przyzwyczaił się do tej formy pieszczot i bycie w środku nie daje mu satysfakcji. Poradźcie, co robić???

Gość sexxxxo
no cóż, zła wiadomość, nie pasujecie do siebie, rzuci cię dla innej, z którą będzie mu naprawdę dobrze

Gość GabiP
Do sexxxxo Nie zostawi mnie bo mnie bardzo kocha, a poza tym to nie o to chodzi, ze nie pasujemy do siebie, tylko o to, że on się przyzwyczaił sam zaspokajać i jest mu po prostu za luźno we mnie.

Dosiądź go na jeźdźca i dojedz go do końca to się spuści w tobie. Z twojego opisu wynika, że masz dość dużą szparkę bo mówisz że on ma luzy

Gość madziarek55
Albo on ma malego i stad te luzy!!

Gość madziarek55
Przyzwyczail sie sam zaspokajac??? To po co mu kobita???

Ja też miałam taki problem z byłym i nic nie pomagało, frustrowało mnie to bardzo, było mi przykro jak cholera, seks był... nieudany po prostu.

Patrner moze mieć ... bariery związane z psychiką(obawa przed niechcianą ciążą itd)wiem z doświadczenia,... musisz dobrze go podniecić itd.. a efekty przyjdą same;)))

U mnie żadne nie przyszły: ani pozycje, ani długość stosunku, ani łykanie tabsów, ani podniecanie go na maksa. :O Byłam w szoku, bo z poprzednim facetem nie miałam takiego problemu.

Gość porozmawiac o tym szczerze
Do GREEN TEA I co teraz jestes z tym partnerem? Co na to radzicie?

Gość o nie to nie chodzi
o zabezpieczenie:O

ja odpuściłam po dwóch latach czekania, podniecania, stosowania sztuczek erotycznych itd.

Gość crocid
Z tego co piszesz, to dopiero od niedawna rozpoczęliście współżycie. Pozwól mu się przyzwyczaić. Niech się rozluźni, zobaczy jak to jest. Nie nachalnie i spokojnie. Przede wszystkim nie rób mu przykrości, bo się do Ciebie zrazi. Mogę Cię zapewnić, że wkrótce zasmakuje tego rodzaju zabaw. Pamiętaj, że każdy facet inaczej to odczuwa (nie pytaj znajomych! i nie porównuj). Są mężczyźni, którzy seks oralny odbierają jako zbyt delikatne pieszczoty by na nich polegać - między innymi moja skromna crocidowa osoba. A to o czym piszesz ja również przechodziłem - i nadal jestem z tą jedną , jedyną, a uciech mam w chwili obecnej tysiące.

Gość lusesita ma racje
Na bank za duzo masturbacji i ogladania filthy videos.................

Gość Gabi P
Do crocid Wiec mówisz, że miałeś tak samo. A co robiłeś, że to się zmieniło? I jak mam postępować? I w jaki sposob mogę go zrazić, bo nie chciałabym tego, Dzieki za odp

Gość Gabi P
do jakis tam facet I jak se z tym poradziles? Udalo Ci sie potem to? Proszę o jakieś wskazówki

Gość boi sie wpadki z toba
boi sie wpadki z toba...

Gość l3war
coz widocznie twojego faceta bardziej podnieca spuszczanie sie w ustach niz w cipce

Gość gibbon
trudno powiedzieć co jest przyczyną miałem kobietę która miał bardzo szeroką pochwę a mimio seks był z nią super i zawsze wcześniej czy później dochodziłem, wiec chyba nie to jest problemem. Albo ma odruch onanistyczny albo jakiś wewnętrzny opór

W moim odczuciu było to spowodowane rownież tym ze mialła dardzo duże nawilżenie ale gdy wziela nogi na "pagony' pomogło sądzę że nie powinaś się tym przejmowac,bo kobiety rajcuje gdy widzą wytrysk

Gość Gabi P
do jakis tam facet co to znaczy "na pagony"? Wiesz przejmuję się, bo kiedyś będziemy starali się o dziecko to niby jak to się uda, jak nie może skończyć? Poza tym dla kobiety to jest jedna z najpiękniejszych chwil, gdy facet odczuwa przyjemność z bycia w niej. Chciałabym, żeby nam się udało, a nie tylko przez pieszczenie. No ale są tego i plusy. Przynajmniej się nie skarże, że 2 minuty i skończył :) Pozdrawiam

Na 'pagony" to znaczy ze kobieta kladzie nogi na ramiona partnerowi podczas penetracji Wowczas penis jest jakby ciasniej w pochwie co bardziej podnieca partnera.ja tak robie gdy jestem po kilku drinkach i nie moge sie skupic na wytrysku

Gość Gabi P.
odświeżam

Gość wiem ze nic nie wiem
Coz czasem tak bywa to jest przykre

Gość Gabi P
odświeżam

Gość rada faceta
niech przestanie walić konia i w ogóle szlaban na dupy przez powiedzmy tydzień - zobaczysz jak tryśnie w Tobie :)