Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GabiP

Wredna ciotka mego chłopaka - co robić?

Polecane posty

Gość GabiP

Ja nie mam problemu z przyszłymi teściami, a to dlatego, że oni nie wtrącają sie do życia swego syna. Uważają, ze jest dorosły i wie co robi. Poza tym ja z moim chłopakiem jestem w USA, a oni w Polsce, wiec nie maja za bardzo okazji do wtrącania sie. Niestety za to mamy tutaj "kochaną" ciotkę, a mianowicie żonę wujka mego chłopaka. Jest po prostu okropna. Od początku jest do mnie negatywnie nastawiona, od momentu, gdy mój chłopak zaczął o mnie mówić. Na początku przyczepiła sie, ze pochodzę z nieodpowiednich regionów Polski (a jestem z Podlasia). I tak ciągle non stop coś jej nie odpowiada. Ma absurdalne myślenie i wyciąga wnioski prosto z księżyca. Najbardziej denerwuje mnie to, ze sie ciągle wtrąca do nas i o wszystko wypytuje. Ja nie zabronię memu chłopakowi do niej jeździć, bo to jedyna jego rodzina w USA. Nie mniej, za każdym razem, gdy tam jeździ, to sie trzęsę z nerwów. Za prawie każdym razem mówi mu różne bzdury na mój temat itp. Nie wiem co mam robić To wszystko kosztuje mnie dużo nerwów, staram sie ją unikać. Co robić? Jak sprawić, by przestała na mnie gadać?

Gość no ciotka bedziesz sie
przejmowac?????????????? Olej ja niech sobie gada tyle tylko moze.

Gość odświerzam temat